Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 39: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.863 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.863 beoordelingen



Pagina 39 van 63 (1863 beoordelingen)
Dhr Boertjes
10
Chappeau. Gelukkig een bedrijf gevonden wat met je meedenkt. Geeft zeer goede adviezen en praat vanuit een jarenlange ervaring over vermogensbeheer. Wij zijn zeer prettig te woord gestaan. Hebben de juiste informatie ontvangen, terwijl ze ons alleen kennen vanuit een mondelinge informatie met de juiste vragen. Ook het aanbod om toekomstgericht hun als sparingspartner te kunnen benaderen. Super. Wij zijn er erg blij mee. Een echte aanrader. Gewoon doen!
7 januari 2022
Mevr Oudshoorn
8
goed advies van jos!
7 januari 2022
Anoniem
8
Na de informatie aanvraag werd er adequaat gereageerd door contact opnemen en vervolgens op basis daarvan informatie toezenden. Dat werd vervolgens goed opgevolgd en werden afspraken met een aantal potentiele kandidaat vermogens beheerders gearrangeerd. Die vervolgens ook weer opgevolgd werden. Heel zorgvuldig en behulpzaam!
6 januari 2022
Anoniem
8
vanaf eerste contact goede en duidelijke informatie tm gesprek met gekozen vermogensbeheerder.
6 januari 2022
Anoniem
8
Daar ik in Spanje woon en belasting plichtig ben kwamen we niet verder dan informatie op een zeer correcte manier
6 januari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
6 januari 2022
Anoniem
7
x
5 januari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
4 januari 2022
Anoniem
8
Informatief, niet opdringerig.
3 januari 2022
Dhr Lepoudre
9
In een heel professioneel en open gesprek, kreeg ik meer dan voldoende duiding om verdere keuzes te maken. Er kwam minstenséén voor mij onbekende optie op tafel (op dewelke uiteindelijk ook mijn keuze is gevallen). Op geen enkel moment voelde ik druk vanuit Vermogensbeheer.NL . Wat mij betreft doelstelling volledig bereikt, met dank voor de toegevoegde waarde van echte specialisten. Groeten Hubert Lepoudre
3 januari 2022
Anoniem
10
Zeer professionele aanpak!
31 december 2021
Anoniem
6
Geen review tekst
31 december 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
31 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
31 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
30 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
30 december 2021
Dhr Pfann
7
Geen review tekst
30 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
29 december 2021
Dhr Maessen
8
Kort gesprek na advies, prima
29 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
27 december 2021
Dhr Bruijn
9
Het contact met Vermogensbeheer.nl was erg prettig; vriendelijk, goed luisterend en met deskundig en onafhankelijk advies. Er was alle tijd voor overleg ook na herhaald contact. Het advies hielp mij om een bij mij passende vermogensbeheerder te vinden.
24 december 2021
Dhr Hollemans
10
Uitstekende informatie over vermogensbeheerders. Goede begeleiding en zeer prettig contact
24 december 2021
Anoniem
9
Er is via Vermogensbeheer met een tweetal beheerders contact gelegd. Dit kwam tot stand na een goede intake waardoor de mij de beste vermogens beheerder werd gezocht.
24 december 2021
Dhr Bakermans
8
Mede gebaseerd op de klanttevredenheidsonderzoeken van Vermogensbeheer.nl heb ik mijn keuze kunnen maken tussen verschillende beheerder/beleggers. Op alle vlakken sprong mijn keuze uitdrukkelijk naar voren. Hartelijk dank hiervoor.
23 december 2021
Anoniem
8
Helder advies, goede nazorg
22 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
22 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
22 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
21 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
21 december 2021
Dhr Joosten
9
Geen review tekst
21 december 2021