Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 37: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 37 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
16 november 2021
Dhr de Meijier
9
Er is uitgebreid de tijd genomen om ons zo goed mogelijk te informeren Wij hebben een paar nuttige tips gekregen Al met al kan ik het iedereen aanbevelen
16 november 2021
Anoniem
9
Prettig contact, snel en overzichtelijke inhoud
14 november 2021
Dhr Heemskerk
9
Heel snel duidelijke informatie. Niet alleen over aangevraagde vermogensbeheerder, maar ook over mogelijk (beter) alternatief. Ontving niet alleen bedrijfsinformatie maar ook uitgebreid klantentevredenheidsonderzoek. Hierdoor heel bewust een keuze kunnen maken!
12 november 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
12 november 2021
Anoniem
9
Ik heb bij mijn keuzes veel steun gehad van de mensen van Vermogensbeheer , alsmede ook van de door hen verstrekt informatie . Prima dus . Dank jullie wel .
11 november 2021
Dhr Claessen
9
Nagenoeg als volslagen leek ingestapt in de wereld van vermogensbeheer. Dankzij de website, het selectierapport en persoonlijk advies, een goede, verantwoorde keuze kunnen maken voor een beheerder. Achteraf blijft altijd de mogelijkheid bestaan contact op te nemen met mijn adviseur.
9 november 2021
Anoniem
9
Goed luisterend oor naar mijn wensen goed advies
9 november 2021
Mevr Waalkens
9
zeer goede en gedetailleerde info. nog meer op verzoek. bellen terug maar jagen je niet op. prima service van joost
9 november 2021
Dhr Vonhof
9
Fijne communicatie met Frits, veel parate kennis.
9 november 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
9 november 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
9 november 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
8 november 2021
Anoniem
10
Het selectierapport heeft me goede inzichten gegeven. Daarnaast was het erg prettig nog met de mensen van vermogensbeheer.nl telefonisch van gedachten te wisselen. Dank zij de transparante informatie ben ik bij een andere vermogensbeheerder uitgekomen dan ik eerst dacht. Het was een prettig proces op deze manier.
8 november 2021
Anoniem
8
Beschikken over veel expertise
6 november 2021
Dhr Kuperus
8
Heel plezierig contact. Kan alles vragen. Je krijgt het gevoel met iemand met grote mate van kennis te maken te hebben !! 😄👍
5 november 2021
Dhr De Kok
8
goede en gerichte informatie omtrent Vermogensbeheerders, objectief en kundig. Telefonisch contact ter zake doch vriendelijk en gericht.,
5 november 2021
Dhr Merkelbach
10
Goed gesprek gehad Goed advies gekregen
5 november 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
5 november 2021
Anoniem
6
Geen review tekst
5 november 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
4 november 2021
Dhr de Regt
8
gewoon goed en geeft een stuk vertrouwen in de beleggingswereld
3 november 2021
Anoniem
9
Zeer informatief. Inhoudelijk goed. Reageert snel en adequaat.
2 november 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
2 november 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
1 november 2021
Anoniem
10
keurig en heel snel geleverd wat ik vroeg.
1 november 2021
Anoniem
8
geen commentaar
1 november 2021
Dhr Kleijne
9
Doeltreffende matching, prettig contact, goede opvolging.
29 oktober 2021
Anoniem
7
Vermogensbeheer heeft me goed geholpen om zicht te krijgen op het aanbod van vermogensbeheerders en welke diensten van hen verwacht kunnen worden. De vergelijkingen zijn duidelijk en compleet.
28 oktober 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
28 oktober 2021

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »