Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1067 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.
8,6
1067 beoordelingen
Filter
(1.067 beoordelingen)
Anoniem
8  
een goed gesprek gehad
 
23 september 2020
Anoniem
10  
Goede info voorziening. Voorlopig on hold gezet
 
23 september 2020
Dhr Geurtsen
8  
De ontvangen nadere info van Vermogensbeheer.nl heeft bijgedragen aan onze keuze van de vermogensbeheerder.
 
22 september 2020
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
22 september 2020
Dhr Bruinink
8  
Vermogensbeheer.nl heeft ons goed geholpen bij de keuze van een vermogensbeheerder. Het begon met een netjes overzicht van verschillende vermogensbeheerder en vervolgens een aantal fijn open telefoongesprekken.
 
21 september 2020
Dhr van den Band
7  
Geen review tekst
 
20 september 2020
Dhr Swagemakers
8  
.leuke club die goed in de gaten heeft wie het goed doet en wie in prestatie achter blijft.
Geeft niet aan wie van alle vermogensbeerders het beste presteert.
 
19 september 2020
Dhr van de Burgt
8  
Uitstekende en persoonlijke begeleiding bij het identificeren van een passende oplossing voor mijn beleggingsuitdaging en het verkrijgen van een beter begrip van de beleggingswereld.... ik heb veel geleerd in een zeer korte tijd !
 
18 september 2020
Dhr Gorissen
7  
Vermogensbeheer.nl doet wat het beloofd; heel veel [gedocumenteerd] vergelijkingsmateriaal! Veel informatie waaruit kan worden beoordeeld en als men het niet weet, kan een vrijblijvend SelectieRapport worden aangevraagd.
Toeval of niet, maar in mijn SelectieRapport stonden geen vermogensbeheerders uit de regio Zuidnederland.
 
16 september 2020
Dhr van Berkel
9  
Prima geholpen en goed verslag van de vermogen beheerders.
 
16 september 2020
Anoniem
10  
Door Vermogensbeheer was het voor mij mogelijk om op een praktische wijze een goed overzicht te krijgen van de aanbieders in deze markt. De communicatie en de nazorg is uitstekend en klantvriendelijk.
 
15 september 2020
Dhr de Jong
9  
Tot op heden ervaar ik het contact met Vermogensbeheer.nl als zeer prettig. Zij helpen mij met informatie over diverse partijen en om goede afwegingen te maken en tot een beslissing te komen. Juist wat we in deze fase nodig hebben.
 
11 september 2020
Anoniem
7  
Geen review tekst
 
11 september 2020
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
10 september 2020
Anoniem
9  
Vermogensbeheer geeft op basis van een paar eenvoudige startvragen een snelle doorkijk naar mogelijke partijen die beantwoorden aan de doelstellingen die jij met je vermogen voor ogen hebt. Op basis van deze doorkijk (5 partijen) kan tot een goede doordachte keuze voor een van de marktpartijen worden overgegaan.
 
9 september 2020
Dhr de Valk
8  
Goed rapport dat mij inzicht gaf in de performance van mijn huidige beleggingsinstelling t.o.v. een aantal anderen in dezelfde categorie. het deed mij besluiten over te stappen naar een kleiner fonds met hoger rendement en een duurzamere beleggingsfocus.
het feit dat de heer Leeser mij bleef bellen over mijn reactie op hun rapport was heel nuttig. daardoor kwam ik uiteindelijk in actie, hetgeen hard nodig was.
 
8 september 2020
Anoniem
9  
Meneer van Maanden heeft ons heel goed te woord gestaan.
Wij gaan voorlopig niet verder met Vermogensbeheer.nl omdat we een tijd bij van Lanschot zullen blijven. Over een tijd is het waarschijnlijk dat we terugkomen.
Dank u wel
 
8 september 2020
Dhr van Didden
10  
Zeer goede adviezen. Adviseur nam ruimschoots de tijd om mij te woord te staan. Adviseur durft stelling te nemen en uitspraken te doen waar je iets aan hebt. Dit alles maakt het makkelijker om een verantwoorde keuze te maken.
 
7 september 2020
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
4 september 2020
Anoniem
10  
Goede en snelle opvolging en heeft met het advies meer inzicht gegeven in de mogelijkheden
 
3 september 2020
Dhr Verbist
8  
Heeft mij inzicht gegeven in vermogensbeheerders waar ik anders nooit zou zijn opgekomen.
 
1 september 2020
Anoniem
7  
Prima advies en terugkoppeling.
 
31 augustus 2020
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
28 augustus 2020
Dhr Prevoo
9  
Uitstekend objectief en deskundig advies
 
28 augustus 2020
Anoniem
9  
plezierig contact, snel en adequate reacties en deskundig op het terrein van de vermogensbeheer markt
 
28 augustus 2020
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
25 augustus 2020
Dhr Verstappen
10  
Geen review tekst
 
19 augustus 2020
Anoniem
9  
Bedoeling (potentiële) klant wordt goed begrepen.
 
18 augustus 2020
Mevr van Heyst
8  
Geen review tekst
 
13 augustus 2020
Dhr de Pau
7  
Prima rapport. En follow up. Ontbreekt aan daadwerkelijke vergelijking. Bijvoorbeeld door alle in de selectie genoemde vermogensbeheerders op belangrijkste kenmerken te vergelijken. Te beginnen op rendement per vergelijkbaar profiel. Daarnaast risicoprofiel, kennis en ervaring etc.
 
7 augustus 2020
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »