Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.491 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.
8,6
1.491 beoordelingen
Filter
(1.491 beoordelingen)
Anoniem
9  
Vanwege een scheiding kreeg ik een vermogen tot mijn beschikking. Ik wilde het graag beleggen, maar wist niet hoe te beginnen. Dankzij bemiddeling van Vermogensbeheer is dit naar tevredenheid gelukt.
 
29 juli 2021
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
28 juli 2021
Dhr Slootman
8  
Goede deskundige onafhankelijke adviezen die ook achteraf meestal wel kloppen
 
28 juli 2021
Dhr Baur
10  
Ben perfect geholpen met raad en daad onderbouwd met cijfers.
Heb hierdoor de juiste beslissing kunnen nemen
 
27 juli 2021
Anoniem
10  
Na een intakegesprek, waarin je je wensen kenbaar maakt, wordt er een brochure samengesteld passend bij jouw wensen. De daarin verstrekte informatie over vermogensbeheerders is duidelijk, overzichtelijk, goed en onafhankelijk.
Men komt gemaakte afspraken goed na en men is niet te opdringerig.
 
22 juli 2021
Anoniem
7  
Geen review tekst
 
21 juli 2021
Dhr Raa
10  
Zeer interessante rapporten over vermogensbeheerders, advies in functie van je persoonlijke situatie, de contacten verlopen telefonisch op een vriendelijke, professionele en niet opdringerige manier, je hebt geen verkoper aan de lijn maar een specialist.
 
21 juli 2021
Dhr Kuper
8  
Prima ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe vermogensbeheerder
 
21 juli 2021
Dhr Siegers
10  
Vriendelijk en doortastend, goede kennis van zaken en legt geen druk op de het proces.
 
20 juli 2021
Anoniem
9  
Goed advies en goede follow-up
 
20 juli 2021
Anoniem
10  
Goed contact. Deskundig advies. Kortom ik ben goed geholpen.
 
20 juli 2021
Anoniem
10  
De medewerkers van Vermogensbeheer.nl zijn zeer behulpzaam. Ook als onervaren belegger wordt geduldig naar je geluisterd en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten. Tevens houden ze rekening met het feit dat je niet a la minute een beslissing neemt. Ze houden in de tussentijd heel prettig een vinger aan de pols. Ik heb een offerte met 3 potentiële aanbieders laten maken, en uiteindelijk toch niet voor een van deze 3 gekozen. Dat staat los van de kwaliteit van het werk van Vermogensbeheer.nl.
 
19 juli 2021
Dhr Hendriks
9  
Zeer snelle en accuraat advies. Met uit de selectie een geschikte partner die de zorg over ons vermogen op zich gaat nemen.
 
17 juli 2021
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
17 juli 2021
Mevr Arkesteijn
9  
Vermogensbeheer.nl heeft mij zeer geholpen met het kiezen van een vermogensbeheerder. Zeker omdat ik er weinig verstand van heb, was het prettig om hulp en uitleg te krijgen. Ook de manier van contact, even persoonlijk bellen, stel ik zeer op prijs.
 
17 juli 2021
Anoniem
7  
Geen review tekst
 
16 juli 2021
Dhr Bouwman
9  
Heldere en duidelijke uitleg, heeft mij heel erg geholpen om een definitieve keuze te maken.
 
16 juli 2021
Anoniem
10  
Geen review tekst
 
16 juli 2021
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
15 juli 2021
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
15 juli 2021
Anoniem
10  
Geen review tekst
 
13 juli 2021
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
13 juli 2021
Anoniem
10  
Prima geleverd wat ik gevraagd had. Tevens de vraag ontvangen of ik nog verdere informatie nodig had.
Zeer correct.
 
13 juli 2021
Dhr Zoutenbier
8  
Prima advies, zeker na mondelinge toelichting. Heb mijn keuze op dat advies gebaseerd.
 
13 juli 2021
Anoniem
9  
Heldere en inhoudelijk relevante informatie ontvangen die mijn keuze voor een vermogensbeheerder duidelijk vergemakkelijkten. Daarnaast vlotte en prettige contacten gehad met de heer Lambooy. Vermogensbeheer.nl is dus wat mij betreft zeker aan te bevelen als je nog aan het oriënteren bent over wat te doen met je vermogen en aan wie je dat toevertrouwt.
 
12 juli 2021
Anoniem
8  
Via vermogensbeheer.nl bij Axento van Care terecht gekomen. Tot zover tevreden!
 
7 juli 2021
Anoniem
9  
Duidelijke communicatie.
Alert op vragen.
 
7 juli 2021
Dhr Beemer
9  
Vriendelijk en inhoudelijk goed contact
 
6 juli 2021
Dhr Jansen
10  
Prima geholpen.
Ook met mij besproken wat de verschillende keuzes waren en wat het best bij mij paste.
 
2 juli 2021
Mevr Bossers
9  
Ik werd uitstekend geïnformeerd. Het feit dat ik geen enkel verstand heb van beleggen was niet erg, ik werd uitstekend te woord gestaan en uiteindelijk snapte ik het ook 😉
 
2 juli 2021
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »