Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 33: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 33 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Prima eerste contacten, maar op dit moment nog geen volgende stap gezet omdat er andere keuzes gemaakt zijn, mogelijk in de toekomst zal het advies op basis van dit goede contact toch een vervolg kunnen krijgen
21 januari 2022
Anoniem
9
Snel gehoord en perfect geholpen. Aanbevolen!
21 januari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
20 januari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
19 januari 2022
Dhr Bongers
10
Een prettige kennismaking en duidelijk uitleg.
19 januari 2022
Anoniem
7
De verkregen informatie en of advies had ik ook eenvoudig via Internet kunnen krijgen.
19 januari 2022
Anoniem
9
Het contact met Joost verliep zeer aangenaam. Vandaar mijn cijfer.
18 januari 2022
Dhr van Lankvelt
9
In 2 woorden: deskundig en behulpzaam.
18 januari 2022
Anoniem
8
prima begeleiding en nazorg betrouwbaar en duidelijke informatie
18 januari 2022
Anoniem
7
Geen review tekst
18 januari 2022
Anoniem
7
Geen review tekst
18 januari 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
17 januari 2022
Anoniem
9
zeer attent en fijn om telefonich even contact te hebben gehad
16 januari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
15 januari 2022
Anoniem
8
Vriendelijk, snel reactie en objectief
14 januari 2022
Dhr Vermeer
8
open, informatief en toegevoegde waarde
13 januari 2022
Dhr Seesing
9
Door het stellen van vragen wordt gezorgd dat er een goed advies kan worden gegeven.
13 januari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
13 januari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
13 januari 2022
Dhr Holtkamp
10
Enorm goede manier om op rationele gronden een goede vermogensbeheerder te kiezen.
12 januari 2022
Dhr Pfann
10
Na informatie over de mogelijkheden om een deel van mijn vermogen onder te brengen bij een vermogensbeheerder heb ik van Vermogensbeheer.nl een mooi voorstel gekregen. Snel en perfect geregeld met persoonlijke begeleiding. Ook de nazorg is gewoon weg perfect. Jan Pfann
12 januari 2022
Mevr Flik
9
Ik ben heel tevreden over hoe vermogensbeheer mij persoonlijk te woord heeft gestaan. Het rapport was zeer duidelijk en objectief. Bij vragen werd ik goed geholpen.
11 januari 2022
Anoniem
10
De service van vermogensbeheer is uitstekend. De contacten met de deskundige medewerkers van Vermogensbeheer heb ik als zeer prettig ervaren.
11 januari 2022
Anoniem
10
Prettig gesprek heldere uitleg. Selectierapport is ook helder en geeft goed inzicht in diverse partijen.
11 januari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
11 januari 2022
Dhr Caron
9
Geen review tekst
10 januari 2022
Anoniem
5
Geen review tekst
9 januari 2022
Dhr Boertjes
10
Chappeau. Gelukkig een bedrijf gevonden wat met je meedenkt. Geeft zeer goede adviezen en praat vanuit een jarenlange ervaring over vermogensbeheer. Wij zijn zeer prettig te woord gestaan. Hebben de juiste informatie ontvangen, terwijl ze ons alleen kennen vanuit een mondelinge informatie met de juiste vragen. Ook het aanbod om toekomstgericht hun als sparingspartner te kunnen benaderen. Super. Wij zijn er erg blij mee. Een echte aanrader. Gewoon doen!
7 januari 2022
Mevr Oudshoorn
8
goed advies van jos!
7 januari 2022
Anoniem
8
Na de informatie aanvraag werd er adequaat gereageerd door contact opnemen en vervolgens op basis daarvan informatie toezenden. Dat werd vervolgens goed opgevolgd en werden afspraken met een aantal potentiele kandidaat vermogens beheerders gearrangeerd. Die vervolgens ook weer opgevolgd werden. Heel zorgvuldig en behulpzaam!
6 januari 2022

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »