Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 31: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.880 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.880 beoordelingen



Pagina 31 van 63 (1880 beoordelingen)
Anoniem
6
Geen review tekst
8 juni 2022
Anoniem
8
Prima service. Makkelijke contacten
8 juni 2022
Anoniem
9
De informatie is zeer gedetailleerd en compleet, het rapport van Vermogensbeheer.nl heeft duidelijk toegevoegde waarde bij het maken van een keuze tussen vermogensbeheerders.
8 juni 2022
Dhr Annegarn
8
Vriendelijke en deskundig personeel die snel reageren. Follow-up zoals afgesproken was zeer welkom.
8 juni 2022
Anoniem
8
Duidelijke informatie mbt werkwijze vermogensbeheer. Thans om diverse redenen besloten niet verder te gaan voorgestelde vermogenbeheerders. Ervaring positief en wellicht voor de toekomst
8 juni 2022
Dhr Vlugter
9
De contacten en toegeleverde informatie van Vermogensbeheer.nl heb is als zeer doelgericht en praktisch ervaren. Ook tijdens de keuze van de juiste vermogensbeheerder kreeg ik nuttig en persoonlijk advies.
7 juni 2022
Mevr Wessel
9
Prettig contact, duidelijke uitleg. Aan de hand van de ontvangen informatie goede en passende keuze kunnen maken.
6 juni 2022
Anoniem
7
Geen review tekst
5 juni 2022
Dhr Stiggelbout
8
Geen review tekst
1 juni 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
1 juni 2022
Anoniem
8
Keurig te woord gestaan. Dank.
1 juni 2022
Dhr Burgers
10
Had behoefte aan onafhankelijk advies voor onze specifieke situatie. Op uitstekende wijze werden een vijftal mogelijk geschikte beheerders aangereikt. Op geen enkele wijze wordt gestuurd of druk uitgeoefend kortom een hele positieve ervaring
1 juni 2022
Dhr van Loon
8
prettig kontakt, goede informatie
31 mei 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
31 mei 2022
Dhr van Daelen
10
Uitstekend geadviseerd na de verkoop van mijn bedrijf. Overzichtelijk rapport ontvangen, waarna ik weloverwogen mijn keuze heb kunnen maken.
30 mei 2022
Anoniem
8
Oprecht geïnteresseerd in de mens. Verstand van zaken en mooie rapportages die je goed op weg helpen.
30 mei 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
27 mei 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
27 mei 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
27 mei 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
25 mei 2022
Dhr Verlinden
8
Meer en beter inzicht gegeven over beheren van aanwezig geld wat niet direct noodzakelijk is om te besteden.
25 mei 2022
Anoniem
10
Professioneel support en advies.
24 mei 2022
Dhr van den Bergh
9
Prima begeleiding alsmede de bereikbaarheid.
24 mei 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
24 mei 2022
Anoniem
9
De rapportage van Vermogensbeheer.nl geeft een goed overzicht van de mogelijkheden in volledige transparantie. De telefonische contacten en antwoorden op vragen waren prima. Geïnteresseerd en adviserend waarbij het initiatief bij ons bleef.
23 mei 2022
Anoniem
8
Goed advies gekregen voor geschikte vermogensbeheerders en tevens advies voor een adviseur m.b.t. financiële planning.
23 mei 2022
Mevr Verkaart
8
Prima begeleiding met informatie en gesprekken over de verschillende aanbieders van vermogensbeheer. Wij zijn zeer goed geholpen!
22 mei 2022
Anoniem
8
Correcte behandeling
21 mei 2022
Anoniem
10
Buitengewoon beleefd en uiteindelijk voor mij de passende vermogensbeheerder aanbevolen; Komt ook heel vertrouwd over, wat erg belangrijk is aangezien je wilt weten waar je je geld uiteindelijk naar toe overmaakt,
21 mei 2022
Dhr Herremans
7
Jullie advies was mij iets te eenzijdig. "eigenlijk moet u voor bedrijf X kiezen". Ik had een afweging verwacht. Nu heb ik alsnog deze vergelijking zelf gedaan. Uiteindelijk bleek jullie advies ook mijn keuze te worden. Dus jullie hebben mij wel op het goede spoor gezet.
20 mei 2022