Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 31: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 31 van 57 (1710 beoordelingen)
Dhr Jansen
9
Nog geen gebruik gemaakt van de diensten, maar men houdt zich prima aan de afspraken.
16 februari 2022
Anoniem
8
Mooi dat er zo'n vergelijkend instituut bestaat. Correcte behandeling!
16 februari 2022
Dhr Bartels
9
Na het invullen van de vragenlijst krijg je een mooi rapport met heel relevante informatie. De informatie per beheerder is erg uitgebreid en nauwkeurig. Het is een perfecte basis om een goede keuze te kunnen maken van de beheerder waar je mee wil gaan werken. Tot op heden hebben we enkel kunnen vaststellen dat de verstrekte informatie overeenstemt met wat we zelf ervaren hebben in de praktijk. We kunnen Vermogensbeheer.nl dan ook zeker aanbevelen.
16 februari 2022
Dhr van Hall
9
Bijzonder plezierig is het gegeven dat men snel en adequate reageert en info verstrekt.
16 februari 2022
Anoniem
8
Eerlijk advies en nemen de tijd om zaken te bespreken. Nemen contact op zoals afgesproken.
16 februari 2022
Dhr Eijsvogel
9
Bij mijn zoektocht naar een vermogensbeheerder ben ik op een uitstekende wijze geholpen door Vermogensbeheer.nl in de persoon van Frits van Manen. Allereerst wordt er goed geluisterd - en doorgevraagd - naar waar ik precies naar op zoek ben; zo wordt het zoekprofiel duidelijk. Vervolgens krijg ik 2 vermogensbeheerders door die aan de zoekcriteria voldoen. Deze spreek ik zelf om van beiden een goed beeld te krijgen; een handige leidraad hierbij is de vragenlijst van Vermogensbeheer.nl. In casu is kwaliteit van werk en kwaliteit van informatie van groot belang. Gedurende het gehele 'proces' word ik op een prima wijze geïnformeerd en ondersteund door Vermogensbeheer.nl cq Frits van Manen. Ik neem uiteindelijk een beslissing die gebaseerd is op kwalitatief goede informatie. Vermogensbeheer.nl is objectief, onafhankelijk, en levert kwalitatief goed werk. Ik heb slechts één tip: ga zo door !!
15 februari 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
15 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
15 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
14 februari 2022
Anoniem
8
prima service.
14 februari 2022
Dhr Lenting
9
Vermogensbeheer.nl is een deskundige organisatie die duidelijk en professioneel advies geeft. Dit doen zij door op de juiste momenten persoonlijk contact te hebben en informatie te verstrekken. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar voor deskundig advies bij vragen of onduidelijkheden. Conclusie: ik ben zeer tevreden over Vermogensbeheerder.nl, zowel de afgelopen periode als voor de toekomst.
13 februari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
12 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
11 februari 2022
Anoniem
8
Goede schriftelijke informatie ontvangen over potentiele vermogensbeheerders. Dit heeft mij zeker geholpen bij de vraag of ik al dan niet gebruik wil maken van een vermogensbeheerder. Daar heb ik nog geen beslissing over genomen. Telefonische gesprekken met Vermogensbeheer (Jos Leeser) waren prettig en daarbij ook verdere toelichting/info ontvangen.
11 februari 2022
Anoniem
9
Ik heb uitsluitend telefonisch contact gehad met de mensen van vermogensbeheer.nl. Uiteindelijk heb ik zelf nog geen keuze gemaakt voor een vermogensbeheerder, maar het contact was steeds vriendelijk en professioneel.
10 februari 2022
Dhr Brussee
7
Geen review tekst
10 februari 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
9 februari 2022
Anoniem
9
Uitstekend en onafhankelijk advies en persoonlijke betrokkenheid is wat ik nu al een aantal jaren ervaar bij Vermogensbeheer.nl. Ze helpen erg goed bij het maken van de juiste keuzes en hebben veel achtergrondinformatie die je via internet niet krijgt. Dus ik ben zeer tevreden.
9 februari 2022
Dhr Hallegraeff
8
Eindelijk iemand die inzicht geeft in de werkelijke rendementen. Toen wij onze koopsompolissen moesten laten uitkeren wilden we een helder moment, zonder de achtergrond van de huidige beheerder. Wij zijn blij met het advies en de onafhankelijkheid.
8 februari 2022
Dhr van Vliet
8
Prettig gesprek met adviseur die niet doordramde toen ik aangaf al goed onder dak te zijn bij een vermogensbeheerder, maar mij zelfs complimenteerde met mijn keuze. Kortom een goede ervaring met een sympathieke adviseur.
8 februari 2022
Anoniem
10
Vriendelijk, snel en daadkrachtig.
8 februari 2022
Dhr Smit
8
Geen review tekst
8 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
8 februari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
8 februari 2022
Dhr Gerritse
9
Vermogensbeheer.nl beschikt over uitgebreide informatie en gebruikerservaringen van bijna alle vermogensbeheerders. De wijze waarop ze die met mij deelt spreekt me aan. Is een onafhankelijke partij en dat spreekt me aan.
7 februari 2022
Dhr Göertz
9
Prima contact, snelle antwoorden, professioneel advies!
7 februari 2022
Anoniem
8
Was op zoek naar objectieve informatie betreffende vermogensbeheerders. Vermogensbeheer.nl heeft gezien hun bedrijfsprofiel aan voldaan en uit het grote aanbod de voor mij passende partners gevonden.
5 februari 2022
Dhr Zweedijk
8
Zijn (nog) niet geslaagd maar begeleiding en advies is prima.
5 februari 2022
Anoniem
8
Vermogensbeheer heeft mij goed geholpen met het oriënteren op een vermogensbeheerder voor mijn situatie. Goede follow up en erg vriendelijk.
5 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
5 februari 2022

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »