Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 3: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.862 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.862 beoordelingen



Pagina 3 van 63 (1862 beoordelingen)
Anoniem
9
Heel correct!
9 april 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
9 april 2024
Anoniem
10
Dankzij Vermogensbeheer.nl ben ik tot tevredenheid in contact gekomen met een vermogensbeheerder waar ik vooraf niet mee bekend was. Mede dankzij de verstrekte informatie over zowel deze als andere partijen kon ik tot een afgewogen besluit komen!
8 april 2024
Dhr Jallén
8
Het is helemaal goed alles, duidelijke uitleg en in mijn geval heeft men zich in de klant geprobeerd in te leven. Enige verbeterpunt is dat het voor mijn gevoel veel efficiënter zou werken en als er afspraken mbt gesprekken zou worden gemaakt. Zoals het nu gaat wordt men gebeld op moment dat vermogensbeheer dat kunnen - dat is uiteraard hun goed recht maar voor mij heeft het effect dat ik vaak niet kan opnemen.
7 april 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
5 april 2024
Anoniem
8
prima advies over voordelen en nadelen, betrouwbare beheervoorstellen
5 april 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
5 april 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
5 april 2024
Dhr Stopel
9
Geen review tekst
4 april 2024
Anoniem
9
Bij het zoeken naar een vermogensbeheerder wordt je bedolven door een tsunami van aanbieders. Voor een leek is het prettig om via deze site aan de voor jou geschikte vermogensbeheerder te komen. Duidelijke en transparante uitleg en advies.
3 april 2024
Anoniem
10
Als leek was het voor mij onmogelijk een keuze te maken. Met de hulp van vermogensbeheer is dit gelukt. Ik werd zeer vakkundig geïnformeerd in voor mij begrijpelijke taal. Ook was het mogelijk om met vragen of twijfel dit te bespreken.
3 april 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
2 april 2024
Anoniem
8
Prima indicatie van vermogensbeheerders die bij mij zouden kunnen passen. Adequate opvolging daarna.
2 april 2024
Dhr Moolenaar
10
Geen review tekst
1 april 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
29 maart 2024
Anoniem
9
Niet meer dan logisch om de verschillende vermogensbeheerders doorgelicht te krijgen, per slot van rekening vertrouw je je vermogen aan ze toe. Vermogensbeheer.nl is dan ook de eerste stap die dan genomen dient te worden; goede, actuele rapporten en deskundige begeleiding.
29 maart 2024
Anoniem
8
Heel correcte informatievoorziening en communicatie.
29 maart 2024
Dhr Blotevogel
10
Duidelijk en overzichtelijk advies gekregen en aanvullend telefonisch contact was aangenaam en informatief. Advies overgenomen en gelden belegd bij geadviseerd Axento
28 maart 2024
Dhr Aufenacker
10
In mijn zoektocht naar een vermogensbeheerder die goed aansluit op mijn wensen en voorwaarden heeft Jos Leeser van Vermogensbeheer mij waardevolle adviezen gegeven.
27 maart 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
27 maart 2024
Anoniem
10
Uitstekende informatie verstrekking en persoonlijke aanpak, zeer gewaardeerd!
24 maart 2024
Anoniem
9
Vermogensbeheer heeft me een aantal goede contacten gegeven waar ik mijn vermogen kan laten beheren. Daarbij verliep het contact op prettige wijze en heb ik de juiste relevante informatie ontvangen.
24 maart 2024
Dhr Immink
10
Het is moeilijk om een vermogensbeheerder te kiezen en waar je op moet letten. Zeker wanneer je gewoon particulier belegger bent. Door Vermogensbeheer ben ik prima van informatie voorzien die me heeft geholpen om een Vermogensbeheerder te kiezen. Mijn hartelijke dank daarvoor!
21 maart 2024
Anoniem
10
Geen review tekst
21 maart 2024
Dhr Bennis
9
Heel klantvriendelijk, goede contacten en verstrekken duidelijke informatie.
21 maart 2024
Anoniem
9
Keurig iedere keer te woord gestaan! Niets opdringends ervaren.
20 maart 2024
Anoniem
8
Het kontakt per email en telefoon was erg plezierig, efficient, en uiteindelijk effectief. Het resulterende rapport gaf ook een goed en nuttig overzicht van 5 vermogensbeheerders die redelijk in mijn profiel pasten, en het hielp bij besluitname.
19 maart 2024
Dhr Ephraim
8
Geen review tekst
19 maart 2024
Dhr de Gols
9
Duidelijk en transparante informatie over de verschillende mogelijkheden op basis van de eigen interesse en status.
19 maart 2024
Dhr van Dooren
9
Verhelderend. Vermogensbeheer.nl geeft mede door het persoonlijke contact een duidelijk en overzichtelijk beeld van de markt in Nederland op het gebied van vermogensbeheer. De shortlist uit het selectierapport is vervolgens een uitstekend hulpmiddel om de juiste beslissing te nemen. Kortom, een aanrader als je zoekende bent in de 'jungle van het vermogensbeheer'!
15 maart 2024