Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 21: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.886 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.886 beoordelingen



Pagina 21 van 63 (1886 beoordelingen)
Anoniem
9
Er werd goed geluisterd naar de wensen en de kennis van de (on)mogelijkheden was uitstekend. Ook werd geduldig geantwoord op vragen. Het hoofdpunt was, naast enkele andere criteria, 'welke partij levert de maximale opbrengst' en volgens mij heb ik dat advies gekregen. Een verbeterpunt is misschien om in het advies per aangeboden partij een 'Gemiddelde per 3, 5 en 10 jaar' op te nemen. Het is me duidelijk dat er meer zaken zijn waar je bij een partij naar moet kijken, maar dit zou wel helpen.
24 maart 2023
Anoniem
8
plezierige benadering met objectief gevoel
23 maart 2023
Anoniem
9
Keurige communicatie
22 maart 2023
Anoniem
9
Plezierig, deskundig en eerlijk gesprek.
22 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
21 maart 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
21 maart 2023
Dhr van Tooren
10
Geen review tekst
18 maart 2023
Dhr Brinkman
9
Onafhankelijk en een luisterend oor. Er wordt niet gestuurd maar een advies gebaseerd op je situatie en wensen, ook met het oog op mogelijke toekomstige wijzigingen
18 maart 2023
Anoniem
10
top bedrijf, professioneel
17 maart 2023
Anoniem
10
Snel en duidelijk, goede communicatie
16 maart 2023
Anoniem
7
Nog te weinig ervaring mee om te kunnen beoordelen. Zijn wel stipt em snel. Het ontvangen rapport is waardevol.
16 maart 2023
Anoniem
8
Tevreden met de benadering van Vermogensbeheer en zeer nuttig om een deskundige partij welke de markt goed kent in het selectieproces te betrekken. Dank voor uw assistentie!
16 maart 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
16 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
16 maart 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
16 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
15 maart 2023
Anoniem
9
Keurig geholpen door Joost van Löben Sels. Overzichtelijk rapport ontvangen met informatie over enkele interessante partijen.
14 maart 2023
Anoniem
8
Prima
14 maart 2023
Anoniem
8
alles ging prima
13 maart 2023
Dhr van Iersel
9
Geen review tekst
13 maart 2023
Anoniem
9
Goede passende voorstellen!
12 maart 2023
Dhr Schurmann
8
Goed gesprek gehad.
12 maart 2023
Dhr Naafs
10
Uitstekend bedrijf. Erg professioneel en hulpvaardig. Zeker aan te raden.
12 maart 2023
Dhr de Jong
9
Wilde als leek aan vermogensbeheerder gaan doen. Voor mij een wereld volkomen onbekend en een wirwar van mogelijkheden die het er allemaal niet duidelijker op maken. Eerder het tegenovergestelde. Via Internet met vermogensbeheer.nl met hun in contact gekomen. Heel plezierig in de omgang, maar wat me het allermeest opviel: ze hebben de gave om deze complexe materie helder en duidelijk uit te leggen aan mij als leek. Het gaf mij duidelijkheid en (vooral deze) rust in de te nemen stappen. Iedereen hun van harte aanbevolenen.
10 maart 2023
Dhr Tavenier
10
Prima geholpen met het maken van een keuze voor een vermogensbeheerder. Het heeft ons veel voorwerk uit handen genomen en ook gezorgd dat we goed voorbereid selectiegesprekken konden voeren.
10 maart 2023
Anoniem
9
Ik heb een uitstekende ervaring met Jos Leeser van Vermogensbeheer over de review van mijn eigen bank Ten Cate over 2022 en ook over alternatieve bank suggesties die hij me aanbood. Ondanks het slechte beleggingsjaar 2022 blijf ik voorlopig nog bij Bank ten Cate die in 2021 een uitstekende beleggingsperformance hadden.
10 maart 2023
Dhr Meissen
8
Een prettige organisatie met open structuur. Goed en, naar mijn idee, onafhankelijk advies. Zeker een aanrader voor mensen die zich (nog) niet thuisvoelen in het beleggingscircuit
10 maart 2023
Dhr Dijksterhuis
9
Duidelijk en correct.
10 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
10 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
10 maart 2023