Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1067 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.
8,6
1067 beoordelingen
Filter
(1.067 beoordelingen)
Anoniem
8  
Duidelijk, vriendelijk, to the point, en geheel vrijblijvend- nooit het gevoel gekregen dat ik een keuze moest maken.
 
23 augustus 2022
Anoniem
10  
Geen review tekst
 
20 augustus 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
18 augustus 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
18 augustus 2022
Mevr van der Putten
8  
Ik ben uiterst vriendelijk en accuraat geholpen. Op dit moment kan Vermogensbeheer niet veel meer voor mij doen. Mocht ik in de toekomst vragen hebben, zal ik zeker weer contact opnemen.
 
18 augustus 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
18 augustus 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
17 augustus 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
17 augustus 2022
Anoniem
9  
Correct
 
16 augustus 2022
Anoniem
10  
Geen review tekst
 
16 augustus 2022
Anoniem
9  
Van de door mij geselecteerde vermogensbeheerders uitgebreide rapportage ontvangen inzake klanttevredenheid en overige relevante zaken. Tevens geïnformeerd over enkele andere vermogensbeheerders die in mijn situatie interessant zouden kunnen zijn.
 
14 augustus 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
12 augustus 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
12 augustus 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
9 augustus 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
8 augustus 2022
Anoniem
9  
Uitstekende service en gratis; de vermogensbeheerders betalen. Handig om de verschillende partijen met elkaar te vergelijken.
 
6 augustus 2022
Anoniem
8  
Snelle reactie en doen wat ze beloven.
 
2 augustus 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
31 juli 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
29 juli 2022
Anoniem
10  
Geen review tekst
 
29 juli 2022
Anoniem
9  
Ik ben naar volle tevredenheid geïnformeerd over een aantal voor mij geschikte vermogensbeheerders.
 
29 juli 2022
Anoniem
8  
Duidelijke rapporten en goed advies.
 
29 juli 2022
Dhr Seghers
8  
gewoon goed advies
 
28 juli 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
26 juli 2022
Anoniem
10  
Geen review tekst
 
22 juli 2022
Anoniem
7  
Geen review tekst
 
20 juli 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
19 juli 2022
Anoniem
9  
Prima informatie en een nette opvolging
 
14 juli 2022
Anoniem
9  
Zeer correct en kundig geholpen
 
14 juli 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
14 juli 2022
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »