Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 18: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.847 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.847 beoordelingen



Pagina 18 van 62 (1847 beoordelingen)
Anoniem
9
Geen review tekst
5 mei 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
5 mei 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
5 mei 2023
Anoniem
9
Nuttige info. Heldere aanpak. Attente opvolging.
5 mei 2023
Anoniem
10
Prima service en vriendelijk!
5 mei 2023
Dhr Nuyts
10
Neutraal, advies na grondig onderzoek op basis van feitenmateriaal.
5 mei 2023
Dhr Vermeulen
10
Wij hebben lang getwijfeld over wat wij zouden besluiten. Als die tijd hebben wij steeds uitstekend contact gehad met Dhr. Joost van Löben Sels. Zijn vriendelijke houding en vasthoudendheid om ons telkens weer te bellen hebben wij zeker op prijs gesteld. Dat wij uiteindelijk tot een andere keuze zijn gekomen ligt zeker niet aan hem of Vermogensbeheer.
4 mei 2023
Anoniem
9
Netjes afgehandeld. Goede informatie.
4 mei 2023
Anoniem
10
Duidelijk overzicht gekregen van de mogelijkheden. Top.
4 mei 2023
Anoniem
10
Ik heb altijd een uitstekend contact met Jos Leeser; iemand met veel ervaring in vermogensbeheer.
3 mei 2023
Anoniem
10
Naar tevredenheid geholpen.
2 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
2 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
29 april 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
28 april 2023
Anoniem
9
Vermogensbeheer heeft op mij een goede indruk nagelaten, namelijk: - altijd correct aan de telefoon en nooit opdrigerig - nooit een pusch gevoel hierover gehad - altijd mijn vragen correct beantwoord - uitstellen in de tijd nooit een probleem en positief bekeken - tergbellen nooit direct altijd eerst ruim de tijd hiervoor nemen
28 april 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
26 april 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
26 april 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
26 april 2023
Anoniem
9
prima rapportage
25 april 2023
Anoniem
9
Snelle, adequate respons. Duidelijke informatie en een goede follow up.
24 april 2023
Anoniem
7
Goede informatie verstrekt en juiste aanbevelingen voor een vermogensbeheerder.
24 april 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
24 april 2023
Dhr Lambregts
9
Ik heb in het verleden mijn neus wel eens gestoten met een onbetrouwbare vermogens beheerder. Nu heb ik alle vertrouwen in mijn huidige vermogens beheerder. We hebben alles goed doorgesproken, en alles is goed uitgelegd. Valkuilen kom ik niet meer tegen dank voor jullie bemiddeling. Groet Gijs.
19 april 2023
Anoniem
8
Duidelijke en heldere informatie voorziening en dus een prima ondersteuning om een keus te kunnen maken in de juiste vermogens beheerder
19 april 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
18 april 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
16 april 2023
Dhr De Smet
8
Overzichtelijk en bondig advies, snelle reactie op vragen
16 april 2023
Anoniem
9
correcte info
13 april 2023
Dhr van Zanten
8
Goed contact. Wordt regelmatig geïnformeerd over recente ontwikkelingen
13 april 2023
Anoniem
8
Fijn geholpen door de heer Leeser. Nav contact met hem diverse geslaagde acties ondernomen richting onze financieel adviseur
13 april 2023