Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 16: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.865 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.865 beoordelingen



Pagina 16 van 63 (1865 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
6 juli 2023
Dhr Lagendijk
9
Voor het eind van het jaar moet ik mijn lijfrente omzetten in een uitkering. Met de keuze voor het onderbrengen bij een bank of verzekeraar was ik snel klaar. Een lage opbrengst, zonder extra verzekering geen vererving etc. Daarom gekozen voor een ‘nieuwe’ beleggingsoplossing van mijn pensioen. Dat biedt hogere te verwachten rendementen, dus uitkeringen en bij mijn overlijden pikt de verzekeringsmaatschappij niet het restant van mijn pensioenpotje in. Jos Leeser van ‘vermogensbeheer.nl’ heeft me hierbij gewezen op condities waar ik als minder ervaren belegger niet aan zou denken. Natuurlijk moeten de voorstellen van de beleggingsondernemingen transparant zijn. Zijn er twijfels over uitkeringen of kosten, kijk dan verder. 1. Bij een beleggingsonderneming die ‘execution only’ aanbiedt, ben je zelf verantwoordelijk voor jouw beleggingen. Bij een beleggingsonderneming met ‘vermogensbeheer’ is dit een zorgplicht van de beleggingsonderneming. Zij zijn verantwoordelijk voor het op peil houden van je beleggingen. Maak, als minder ervaren belegger, gebruik van die dienstverlening! 2. Tel bij de voorstellen van beleggingsondernemingen, bij een geschetst gelijk rendementspercentage, de uitkeringen eens op. Vaak wordt gerekend met een rendement van 4% en is het goed mogelijk om te vergelijken. Als het totaal van de uitkeringen verschilt dan komt dat door de (verborgen) kosten van beleggen. Uiteindelijk gaat het om beleggingen. Dat geeft soms meer risico dan verzekeren. Uiteraard heeft iedereen een ander uitgangspunt, maar ik was heel blij met de adviezen van Jos en ga de uitkering van mijn lijfrente onderbrengen bij een beleggingsonderneming die hieraan voldoet.
5 juli 2023
Dhr Barnhoorn
10
Wij zijn uitermate tevreden met de bemiddeling van vermogensbeheer. Met kennis van zaken zijn wij goed geholpen om een keuze te maken naar een vermogensbeheerder. Hartelijk dank!
4 juli 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
4 juli 2023
Dhr Plantinga
8
Wordt zeer correct geholpen zonder verplichting en drang ,kan niet beter
4 juli 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
3 juli 2023
Anoniem
9
Duidelijk en Vriendelijk in hun communicatie en luisterend nar de klant.
1 juli 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
10
Aangenaam contact, in duidelijk verstaanbare taal. Uitgebreide en relevante informatie in het SelectieRapport en Klanttevredenheidsrapport, heeft me toegelaten om een weloverwogen keuze te maken.
28 juni 2023
Anoniem
8
Mijn ervaring is dat je een goed inzicht krijgt wat verschillende vermogensbeheerders aan rendementen geeft en welke werkwijze zij hanteren. Ik zit bij een vermogensbeheerder waar ik niet echt tevreden over ben. Eigenlijk wil ik switchen maar de tijd is daar te onzeker voor. Als de tijd rijp is zal ik zeker vermogensbeheer hiervoor inschakelen.
27 juni 2023
Anoniem
9
Duidelijke uitleg en nauwe betrokkenheid.
26 juni 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
25 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
24 juni 2023
Anoniem
9
Heel plezierig
23 juni 2023
Mevr van Andel
10
Betrokken, duidelijk, gedreven. Aardig
23 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
22 juni 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
22 juni 2023
Anoniem
9
Uitstekend contact!
21 juni 2023
Dhr Menco
8
Vermogensbeheer beschikt over informatie van een groot aantal vermogensbeheerders. Ze ondersteunen met de selectie van een beheerder. Hoewel de database zeker niet compleet is, helpt de selectie zeker met het vinden van een geschikte partij. Daarnaast wordt telefonisch uitstekende ondersteuning en follow-up gegeven.
21 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
17 juni 2023
Dhr van der Hoorn
9
Zowel de jaarlijkse rapportage als het persoonlijk gesprek, zijn een een ideale toetssteen om te bepalen of een vermogensbeheerder onder-, gemiddeld of bovenmaats presteert, De rapportage is goed toegankelijk en geeft een snel en breed inzicht in de kwaliteit van verschillende vermogensbeheerders.
16 juni 2023
Anoniem
9
Zo op het oog prima advies, geïnteresseerde medewerker(s), prima en herhaald contact.
15 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
15 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
14 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
13 juni 2023
Anoniem
10
Frits van Manen verdient een dikke 10 voor zijn vasthoudendheid en correcte omgang met moeilijk bereikbare klanten.
12 juni 2023
Anoniem
9
Hoewel ik uiteindelijk niet verder ben gegaan met vermogensbeheer.nl, wel een aantal prettig gesprekken gehad met kundig persoonlijk advies. Ik heb het als ontspannen en oprecht ervaren.
11 juni 2023