Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 15: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.886 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.886 beoordelingen



Pagina 15 van 63 (1886 beoordelingen)
Anoniem
9
Geen review tekst
30 augustus 2023
Dhr van Oss
9
Bij de zoektocht naar een betrouwbare vermogensbeheerder is het wel zo fijn om een onafhankelijke partij te kunnen vragen naar hun ervaringen. Vermogensbeheer.nl heeft me fantastische vooruit geholpen met een zeer uitgebreid rapport en een voorselectie van partijen die het best bij mijn profiel pasten. Met deze informatie en de bijbehorende gesprekken is het met prima gelukt om een uiteindelijke keuze te maken. Hartelijk dankt voor de hulp!
30 augustus 2023
Dhr van der Veen
8
Komt integer en correct over
30 augustus 2023
Mevr Glaser
9
Ze luisteren naar je wensen en geven duidelijke argumenten waar je over na kan denken. Ook geven ze 3 keuzes om nader te onderzoeken. Zo leer je door de bomen het bos te zien.
30 augustus 2023
Dhr Lucie
8
Ik heb gesproken met Frits van Manen en heb deze gesprekken als zeer goed ervaren. Wat ik met name erg waardeer is dat Dhr. van Manen altijd zeer objectief op mij is overgekomen en ook nooit pusherig is geweest.
29 augustus 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
29 augustus 2023
Anoniem
9
Goede interactie, prima advies!
29 augustus 2023
Dhr Duyck
10
Keywords : Degelijk, correct, snel, efficiënt, onderbouwd, passend, ondersteunend
29 augustus 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
28 augustus 2023
Anoniem
8
Goed advies
26 augustus 2023
Dhr van Balen
10
prettige samenwerking. volledig transparant
25 augustus 2023
Anoniem
8
Goeie maar ook prettige ervaring met vermogensbeheer.nl. Zakelijke eerlijke benadering, geen opdringere verkoop praatjes maar duidelijk op de inhoud.
23 augustus 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
23 augustus 2023
Dhr Verbeek
10
Prima geholpen. Goede informatie die op mijn maat gesneden was.
22 augustus 2023
Dhr van Weerden
8
Goed advies en opvolging.
22 augustus 2023
Mevr Sint
9
Ik ben goed en vriendelijk geholpen bij de keuze van een vermogensbeheerder.
18 augustus 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
11 augustus 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
11 augustus 2023
Anoniem
7
Heel prettig contact
11 augustus 2023
Anoniem
8
Na een eerste gesprek een overzicht van geselecteerde vermogensbeheerders gekregen die het best passen. Dit maakt de keus overzichtelijk. Het heeft mij in ieder geval enorm geholpen.
10 augustus 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
8 augustus 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
6 augustus 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
5 augustus 2023
Anoniem
10
Professioneel en heldere uitleg. Snelle response en goed bereikbaar.
2 augustus 2023
Anoniem
7
Vermogensbeheer komt op mij professioneel, kundig, verstand van zaken, betrouwbaar en klantvriendelijk over.
29 juli 2023
Anoniem
8
Ik heb alleen een rapport opgevraagd en werd correct te woord gestaan.
28 juli 2023
Dhr Quist
9
Prima advies, transparant en voelde vertrouwd en degelijk.
28 juli 2023
Anoniem
9
Zeer vriendelijke man. En goed geadviseerd.
28 juli 2023
Anoniem
7
Heldere info en stipt in het opvolgen van het contact. Heb nu geen gebruik van de diensten gemaakt - wat niet is kan komen.
28 juli 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
28 juli 2023