Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 14: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 14 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
7
Geen review tekst
26 april 2023
Anoniem
9
prima rapportage
25 april 2023
Anoniem
9
Snelle, adequate respons. Duidelijke informatie en een goede follow up.
24 april 2023
Anoniem
7
Goede informatie verstrekt en juiste aanbevelingen voor een vermogensbeheerder.
24 april 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
24 april 2023
Dhr Lambregts
9
Ik heb in het verleden mijn neus wel eens gestoten met een onbetrouwbare vermogens beheerder. Nu heb ik alle vertrouwen in mijn huidige vermogens beheerder. We hebben alles goed doorgesproken, en alles is goed uitgelegd. Valkuilen kom ik niet meer tegen dank voor jullie bemiddeling. Groet Gijs.
19 april 2023
Anoniem
8
Duidelijke en heldere informatie voorziening en dus een prima ondersteuning om een keus te kunnen maken in de juiste vermogens beheerder
19 april 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
18 april 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
16 april 2023
Dhr De Smet
8
Overzichtelijk en bondig advies, snelle reactie op vragen
16 april 2023
Anoniem
9
correcte info
13 april 2023
Dhr van Zanten
8
Goed contact. Wordt regelmatig geïnformeerd over recente ontwikkelingen
13 april 2023
Anoniem
8
Fijn geholpen door de heer Leeser. Nav contact met hem diverse geslaagde acties ondernomen richting onze financieel adviseur
13 april 2023
Anoniem
9
Ben je op zoek naar een vermogensbeheerder? Vermogensbeheer.nl geeft je in zeer korte tijd een shortlist van passende vermogensbeheerders op basis van je eigen uitgangspunten. Daarnaast kun je ook informatie opvragen vermogensbeheerders die je vanuit je eigen netwerk kent.
12 april 2023
Anoniem
8
Duidelijke analyse van de voorgestelde vermogensbeheerders. Ik heb op basis hiervan voor mij de beste keuze kunnen maken. Dank.
12 april 2023
Dhr Meijer
9
Prima, neutraal, reëel advies.
12 april 2023
Anoniem
9
Luisterend oor en advies op maat met objectieve gegevens en klantwaarderingen waarmee je de geselecteerde aanbieders goed kan vergelijken. Goede begeleiding hierbij en zeker niet opdringerig. Het was weer een plezier te overleggen na een aantal jaren!
7 april 2023
Anoniem
7
goede informatie en vriendelijk
6 april 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
6 april 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
4 april 2023
Anoniem
8
De contacten liepen vlot en ik kreeg een deskundig rapport overhandigd dat rekening hield met mijn specifieke wensen.
4 april 2023
Dhr Bin Chen
10
Expertise
4 april 2023
Anoniem
9
Goede intake, analyse en opvolging
4 april 2023
Anoniem
8
Vermogensbeheer.nl is kundig en uitstekend in staat (potentiele) klanten te helpen met een op maat keuze aangaande vermogensbeheer.
4 april 2023
Dhr Maas
8
Uitgebreide informatie gekregen. Blij met de telefonische contacten om stap voor stap dichter bij de keuze te komen. Vaak contact of aanvullende informatie nodig was of dat er mogelijk nog vragen waren. Nooit opdringerig gevoeld.
4 april 2023
Anoniem
10
Het ontbreekt aan schriftelijke info, zodat iemand kan groeien in vertrouwen. Er wordt meteen gebeld (beeld).Dit schrikt sommige mensen af. Email is altijd 'n beetje eng.
2 april 2023
Anoniem
10
Het is een professionele organisatie die een goede inschatting van de persoon in kwestie kan maken. Waardoor er een goede sparringpartner ontstaat, zodat de persoon in kwestie de verschillende opties zelf kan ontdekken waaruit ieder voor zich de juiste beslissing kan nemen waarbij hij/zij zich prettig bij voelt. Daarnaast heeft men zinvolle informatie op hun site staan. Ik zou iedereen willen adviseren om voor informatie ook bij Vermogensbeheer te informeren en een vrijblijvend gesprek aan te gaan.
1 april 2023
Dhr Dorrestein
9
Uitstekende service, goed in geleefd in mijn situatie
31 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
31 maart 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
31 maart 2023

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »