Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 13: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 13 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
17 mei 2023
Dhr van Straalen
8
Altijd behulpzaam in het met goede informatie bespreken wat redelijk is bij het beoordelen van de vermogensbeheerders. Zo kun je afgewogen een besluit nemen of je er blijft of van vermogensbeheerder wisselt.
17 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
16 mei 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
14 mei 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
12 mei 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
12 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
12 mei 2023
Dhr Verschuur
10
Prima service. Heeft ons echt geholpen.
12 mei 2023
Anoniem
8
De telefonische contacten die ik heb gehad waren prettig
12 mei 2023
Anoniem
9
Duidelijke, heldere en eerlijke uitleg en ondersteuning tav keuze vermogensbeheerder
11 mei 2023
Anoniem
8
fijn dat ik op deze manier een betrouwbare vermogensbeheerder heb kunnen vinden
10 mei 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
10 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
9 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
5 mei 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
5 mei 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
5 mei 2023
Anoniem
9
Nuttige info. Heldere aanpak. Attente opvolging.
5 mei 2023
Anoniem
10
Prima service en vriendelijk!
5 mei 2023
Dhr Nuyts
10
Neutraal, advies na grondig onderzoek op basis van feitenmateriaal.
5 mei 2023
Dhr Vermeulen
10
Wij hebben lang getwijfeld over wat wij zouden besluiten. Als die tijd hebben wij steeds uitstekend contact gehad met Dhr. Joost van Löben Sels. Zijn vriendelijke houding en vasthoudendheid om ons telkens weer te bellen hebben wij zeker op prijs gesteld. Dat wij uiteindelijk tot een andere keuze zijn gekomen ligt zeker niet aan hem of Vermogensbeheer.
4 mei 2023
Anoniem
9
Netjes afgehandeld. Goede informatie.
4 mei 2023
Anoniem
10
Duidelijk overzicht gekregen van de mogelijkheden. Top.
4 mei 2023
Anoniem
10
Ik heb altijd een uitstekend contact met Jos Leeser; iemand met veel ervaring in vermogensbeheer.
3 mei 2023
Anoniem
10
Naar tevredenheid geholpen.
2 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
2 mei 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
29 april 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
28 april 2023
Anoniem
9
Vermogensbeheer heeft op mij een goede indruk nagelaten, namelijk: - altijd correct aan de telefoon en nooit opdrigerig - nooit een pusch gevoel hierover gehad - altijd mijn vragen correct beantwoord - uitstellen in de tijd nooit een probleem en positief bekeken - tergbellen nooit direct altijd eerst ruim de tijd hiervoor nemen
28 april 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
26 april 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
26 april 2023

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »