Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 13: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.880 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.880 beoordelingen



Pagina 13 van 63 (1880 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
18 oktober 2023
Dhr Minnaard
8
Netjes en beleefd en niet opdringen
18 oktober 2023
Anoniem
9
Uitstekend op weg geholpen bij de keuze voor een vermogensbeheerder. Informatie is persoonlijk en helder, inclusief een eerlijke/transparante uitleg van het business model. Follow-up was steeds persoonlijk en actiegericht.
18 oktober 2023
Mevr Hoogeboom
10
Goede begeleiding bij het vinden van een vermogensbeheerder
16 oktober 2023
Dhr van Walstijn
9
Zorgvuldig met duidelijk kennis van zaken en met goed persoonlijk contact en oog voor de persoonlijke situatie.
16 oktober 2023
Anoniem
10
Ik heb informatie over beleggen aangevraagd bij Vermogensbeheer. Ik werd heel prettig en doelgericht geholpen. Kreeg antwoord op specifieke vragen. Deskundig advies en snelle communicatie.
13 oktober 2023
Dhr de Kort
9
Geen review tekst
13 oktober 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
13 oktober 2023
Mevr Jansen
9
Geen review tekst
12 oktober 2023
Anoniem
9
Goede hulp en goed bereikbaar.
10 oktober 2023
Anoniem
9
bij zoeken naar ervaringen eerdere vermogensbeheerder en info over andere beheerders t.b.v. eventuele overstap duidelijke info ontvangen met desgevraagd uitgebreide telefonische en deskundige toelichting over de ontvangen digitale info betreffende enkele uitgekozen beheerders, voorafgaand aan een definitieve keuze. Assistentie aangeboden voor begeleiding bij overgaan naar een andere vermogensbeheerder (overigens niet nodig gehad, geen gebruik van gemaakt).
9 oktober 2023
Dhr Testor
10
Ben uitstekend en professioneel geholpen.
6 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
5 oktober 2023
Dhr Ridder
9
Prima contact en goed advies gehad.
5 oktober 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
3 oktober 2023
Anoniem
8
Fijn contact en info over de vele mogelijkheden teruggebracht naar onze wensen.
3 oktober 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
2 oktober 2023
Anoniem
9
Ik ben gewoon heel prettig geholpen, en er is meegedacht om een passende partij voor het beheer van mijn spaargeld te vinden.
28 september 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
27 september 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
26 september 2023
Anoniem
8
Plezierig contact gehad en hun advies opgevolgd.
26 september 2023
Anoniem
10
Vriendelijk, snel, deskundig, menselijk en persoonlijk.
24 september 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
24 september 2023
Anoniem
9
Tijdens onze zoektocht op internet naar vermogensbeheerders en hun werkwijze, zijn wij in contact gekomen met Vermogensbeheer.nl Na het aanvragen van informatie, volgde kort daarna een persoonlijk gesprek waarin onze wensen en verwachtingen werden besproken. Ook de werkwijze en opzet van vermogensbeheer.nl werden duidelijk toegelicht. Na dit gesprek kregen wij een toegespitst onderzoeksrapport over verschillende vermogensbeheerders opgestuurd. Na een korte periode volgde weer een persoonlijk contact om na te gaan of de ontvangen informatie duidelijk en bruikbaar in onze verdere zoektocht. Wij hebben de werkwijze en het persoonlijke contact als heel prettig ervaren.
24 september 2023
Mevr van Rooijen
8
Voor de tweede keer ben ik heel goed geholpen door Frits van Manen. Hij begrijpt je vraag snel, legt duidelijk uit wat je mogelijkheden zijn. En is heel deskundig. Frits neemt op de juiste momenten weer contact op, zonder opdringerig te worden.
23 september 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
22 september 2023
Anoniem
9
Duidelijk en overzichtelijk alles gedocumenteerd. Vervolgens kan gemakkelijk een keuze gemaakt worden
22 september 2023
Dhr Dijkstra
9
Geen review tekst
22 september 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
21 september 2023
Anoniem
9
Vermogensbeheer heeft mij kosteloos de nodige informatie gestuurd die mij heeft geholpen om voor een bepaalde vermogensbeheerder te kiezen.
19 september 2023