Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 10: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 10 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
7
Geen review tekst
28 juli 2023
Anoniem
8
Ik heb alleen een rapport opgevraagd en werd correct te woord gestaan.
28 juli 2023
Dhr Quist
9
Prima advies, transparant en voelde vertrouwd en degelijk.
28 juli 2023
Anoniem
9
Zeer vriendelijke man. En goed geadviseerd.
28 juli 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
27 juli 2023
Dhr Drenth
7
Goede duidelijke overzichten, op maat gemaakt. Vriendelijke gesprekken gehad. Prima bedrijf.
27 juli 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
24 juli 2023
Dhr van der Burgh
8
Professionele aanpak
22 juli 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
20 juli 2023
Anoniem
8
Helder overzicht alternatieven. Vlotte behandeling. Prettige benadering; aandacht zonder opdringerigheid
20 juli 2023
Dhr Quelle
10
Vermogensbeheer heeft op basis van mijn wensen vijf vermogensbeheerders voorgesteld. Ik ben met deze beheerders in dialoog getreden en heb onderzocht wat hun kenmerken zijn en hun onderscheid. Alle vijf zijn zeer professionele bedrijven die goed bij mij zouden kunnen passen. De bedrijfsrapporten van Vermogensbeheer zijn zeer goed opgezet en behulpzaam. Vermogensbeheer heeft me ook geholpen door te sparren over de uiteindelijke keuze. Tot slot heeft Vermogensbeheer me een helder advies gegeven over de zinvolheid van een klacht bij het KIFID.
20 juli 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
19 juli 2023
Dhr Griffioen
8
Goed advies maar wel erg vasthoudend in vervolgcontacten. Ik bepaal daarin graag mijn eigen afweging en tijdspad, waarin ik dat advies meeneem.
19 juli 2023
Dhr Santegoets
8
Goed contact gehad, en vooral ook de informatie gekregen die relevant is. Helaas hebben we een andere beslissing genomen.
18 juli 2023
Dhr Herbergs
10
Na de aanvraag over mogelijke vermogensbeheerders ontving ik een duidelijk overzicht van 5 beheerders van Vermogensbeheer.nl. Met 3 beheerders ben ik in gesprek gegaan, ook op locatie bij de beheerders, en dat heeft geresulteerd in een keuze. Dankzij de heldere informatie ga ik nu met vertrouwen het traject in om de komende jaren mijn vermogen professioneel te laten beheren.
17 juli 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
17 juli 2023
Dhr van Dijk
9
Prima persoonlijk contact.
14 juli 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
13 juli 2023
Dhr van Mourik
9
Mijn ervaring met Vermogensbeheer.nl heb ik als uitermate positief mogen ervaren. De persoonlijke benadering in combinatie met de kennis die zij in huis hebben heeft mij geholpen met het vinden van de juiste oplossing.
13 juli 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
13 juli 2023
Anoniem
8
Goede adviezen en goede opvolging
12 juli 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
11 juli 2023
Anoniem
9
Prima geholpen om keuze te bepalen en keuze te onderbouwen
10 juli 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
7 juli 2023
Dhr Quik
8
Geen review tekst
7 juli 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
6 juli 2023
Dhr Lagendijk
9
Voor het eind van het jaar moet ik mijn lijfrente omzetten in een uitkering. Met de keuze voor het onderbrengen bij een bank of verzekeraar was ik snel klaar. Een lage opbrengst, zonder extra verzekering geen vererving etc. Daarom gekozen voor een ‘nieuwe’ beleggingsoplossing van mijn pensioen. Dat biedt hogere te verwachten rendementen, dus uitkeringen en bij mijn overlijden pikt de verzekeringsmaatschappij niet het restant van mijn pensioenpotje in. Jos Leeser van ‘vermogensbeheer.nl’ heeft me hierbij gewezen op condities waar ik als minder ervaren belegger niet aan zou denken. Natuurlijk moeten de voorstellen van de beleggingsondernemingen transparant zijn. Zijn er twijfels over uitkeringen of kosten, kijk dan verder. 1. Bij een beleggingsonderneming die ‘execution only’ aanbiedt, ben je zelf verantwoordelijk voor jouw beleggingen. Bij een beleggingsonderneming met ‘vermogensbeheer’ is dit een zorgplicht van de beleggingsonderneming. Zij zijn verantwoordelijk voor het op peil houden van je beleggingen. Maak, als minder ervaren belegger, gebruik van die dienstverlening! 2. Tel bij de voorstellen van beleggingsondernemingen, bij een geschetst gelijk rendementspercentage, de uitkeringen eens op. Vaak wordt gerekend met een rendement van 4% en is het goed mogelijk om te vergelijken. Als het totaal van de uitkeringen verschilt dan komt dat door de (verborgen) kosten van beleggen. Uiteindelijk gaat het om beleggingen. Dat geeft soms meer risico dan verzekeren. Uiteraard heeft iedereen een ander uitgangspunt, maar ik was heel blij met de adviezen van Jos en ga de uitkering van mijn lijfrente onderbrengen bij een beleggingsonderneming die hieraan voldoet.
5 juli 2023
Dhr Barnhoorn
10
Wij zijn uitermate tevreden met de bemiddeling van vermogensbeheer. Met kennis van zaken zijn wij goed geholpen om een keuze te maken naar een vermogensbeheerder. Hartelijk dank!
4 juli 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
4 juli 2023
Dhr Plantinga
8
Wordt zeer correct geholpen zonder verplichting en drang ,kan niet beter
4 juli 2023

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »