Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 10: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.862 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.862 beoordelingen



Pagina 10 van 63 (1862 beoordelingen)
Anoniem
8
Goede opvolging.
28 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
27 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
26 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
26 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
25 november 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
25 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
24 november 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
24 november 2023
Dhr Smit
8
Goede informatie en zij proberen mee te denken om de beleggingspartij te nemen.
24 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
22 november 2023
Dhr Vries
8
Snelle en correcte communicatie. Zeker aan te bevelen indien je zoekende bent naar een vermogensbeheerder.
22 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
21 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
21 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
20 november 2023
Dhr Holtkamp
10
Vermogensbeheer.nl benaderd voor advies vanwege twijfel over mijn huidige vermogensbeheerder die wordt overgenomen door een andere partij. Prettig contact met Joost die mij van aanvullende informatie voorzag over de betrokken en andere partijen. Vermogensbeheer.nl kan ik aanraden voor het zoeken en benaderen van vermogensbeheerders.
20 november 2023
Dhr Bax
10
eelijke beoordeling, waar je iets mee bent.
18 november 2023
Mevr Gervers
9
Geen review tekst
18 november 2023
Dhr Palm
10
Geen review tekst
17 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
17 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
17 november 2023
Dhr Bos
7
Geen review tekst
16 november 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
16 november 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
15 november 2023
Anoniem
9
deskundig advies en prettig kontakt. Heeft geresulteerd in het maken van een voor ons goede keuze voor een vermogensbeheerder.
15 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
15 november 2023
Anoniem
9
Prima adviezen en een fijn, persoonlijk contact
14 november 2023
Anoniem
9
Mooi rapport. Overzichtelijk en duidelijk
13 november 2023
Dhr Linge
10
Als onervaren in de wereld van vermogensbeheer, is het bijzonder aangenaam om je richting/ keuze en gevoel te laten toetsen door een derde onafhankelijke partij die in een persoonlijk gesprek aanvoelt en inventariseert wat bij je past en dit vertaalt naar de meest passende vermogensbeheerder. Wim Linge
12 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
11 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
11 november 2023