Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1126 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.
8,6
1126 beoordelingen
Filter
(1.126 beoordelingen)
Dhr Kouters
8  
Duidelijk verhaal, kundige medewerkers en alle informatie is gebaseerd op feiten.
 
16 november 2022
Dhr Vonck
10  
goed neutraal voorstel advies
 
16 november 2022
Dhr Snijders
8  
Geen review tekst
 
15 november 2022
Dhr Berkelmans
8  
Correct
 
15 november 2022
Dhr Mustert
8  
Goede service. Professionele informatie. Zeer nuttig!
 
14 november 2022
Dhr Vanderbroeck
8  
Geen review tekst
 
12 november 2022
Anoniem
9  
Mooie objectieve rapportage van vermogensbeheerders, waardoor investeren mogelijk wordt op feiten i.p.v. gelikte brochures. Echt een aanrader, zeker als je starter bent zoals ik.

Henk
 
11 november 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
11 november 2022
Dhr Brandwijk
9  
Geen review tekst
 
10 november 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
10 november 2022
Anoniem
7  
Geen review tekst
 
9 november 2022
Dhr Veraart
10  
Hele bruikbare informatie.
En zeer deskundige medewerkers.
Geven vrijblijvend advies en dringen geen bedrijven of organisaties op.
Ook een zeer plezierig gesprek gehad met een medewerker.
Eind oordeel zeker de moeite waard als u vermogen heeft.
 
9 november 2022
Mevr ten Braak van Efferen
10  
Snelle reactie en precies de informatie waar ik naar op zoek was. Tevreden
 
8 november 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
7 november 2022
Anoniem
8  
Hoewel nog geen klant heb ik ervaren dat Vermogensbeheer wel actief betrokken is.
 
6 november 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
5 november 2022
Dhr van Kouwen
8  
Vermogensbeheer heeft mij goed geholpen met het adviseren in beleggen en zoeken naar een beleggingsinstantie.
 
4 november 2022
Dhr Roelfzema
10  
Heldere informatie en heel aangenaam telefonisch kontakt.
Chapeau!
 
4 november 2022
Anoniem
8  
Snelle en concrete reactie.
 
4 november 2022
Dhr Horneman
10  
Dienstverlenend, ter zake kundig en uitermate correct in de omgang
 
3 november 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
31 oktober 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
27 oktober 2022
Anoniem
7  
Geen review tekst
 
26 oktober 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
26 oktober 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
25 oktober 2022
Anoniem
8  
Prima gesprekken gevoerd over wat het beste is om te doen.
 
25 oktober 2022
Anoniem
8  
Geen review tekst
 
24 oktober 2022
Dhr Smid
8  
Via vermogensbeheer.nl heb ik een goed overzicht gekregen van de belangrijkste partijen die in NL op dit vlak actief zijn. Heb met hun hulp de keuze voor een vermogensbeheerder kunnen maken. Ben tijdens het contact met vermogensbeheer.nl op zeer plezierige wijze en kundige wijze door hen geholpen.
 
24 oktober 2022
Anoniem
10  
Na een zeer duidelijk en fijn gesprek, de juiste info ontvangen en de keuze gemaakt na een aantal weken ! 👍
 
22 oktober 2022
Anoniem
9  
Geen review tekst
 
21 oktober 2022
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »