Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

ER Capital Vermogensbeheer

ER Capital NV is een onafhankelijke vermogensbeheerder in de klassieke zin van het woord die op basis van deskundigheid, persoonlijk betrokkenheid en duidelijke transparante communicatie voor haar klanten werkt. ER Capital is gevestigd in Rotterdam en richt zich op particuliere en kleine institutionele beleggers.

ER Capital Vermogensbeheer biedt twee vormen van beleggen aan. Wilt u geen omkijken hebben naar uw beleggingen? Dan biedt beleggen met beheer uitkomst. Binnen het door uw gestelde mandaat streeft men naar een zo laag mogelijk risico in combinatie met een zo goed mogelijk rendement. Wilt u zelf bepalen hoe u belegt maar wilt u zo nu en dan sparren met een beleggingsadviseurs dan kan dat uiteraard ook.

ER Capital kiest voor begrijpelijke beleggingsproducten en houdt zich verre van exotische beleggingen. Portefeuilles bestaan daarom uit een mix van aandelen, vastrentende waarden en/of alternatieve beleggingen.

ER Capital biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogentot € 25 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Rotterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over ER Capital.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »