Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

ER Capital Vermogensbeheer

ER Capital NV is een onafhankelijke vermogensbeheerder in de klassieke zin van het woord die op basis van deskundigheid, persoonlijk betrokkenheid en duidelijke transparante communicatie voor haar klanten werkt. ER Capital is gevestigd in Rotterdam en richt zich op particuliere en kleine institutionele beleggers.

ER Capital Vermogensbeheer biedt twee vormen van beleggen aan. Wilt u geen omkijken hebben naar uw beleggingen? Dan biedt beleggen met beheer uitkomst. Binnen het door uw gestelde mandaat streeft men naar een zo laag mogelijk risico in combinatie met een zo goed mogelijk rendement. Wilt u zelf bepalen hoe u belegt maar wilt u zo nu en dan sparren met een beleggingsadviseurs dan kan dat uiteraard ook.

ER Capital kiest voor begrijpelijke beleggingsproducten en houdt zich verre van exotische beleggingen. Portefeuilles bestaan daarom uit een mix van aandelen, vastrentende waarden en/of alternatieve beleggingen.

ER Capital biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2010
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Rotterdam
ER Capital Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over ER Capital aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij ER Capital beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij ER Capital?