Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
ER Capital NV is een onafhankelijke vermogensbeheerder in de klassieke zin van het woord die op basis van deskundigheid, persoonlijk betrokkenheid en duidelijke transparante communicatie voor haar klanten werkt.

ER Capital is gevestigd in Rotterdam en richt zich op particuliere en kleine institutionele beleggers. ER Capital Vermogensbeheer biedt twee vormen van vermogensbeheer. Wilt u geen omkijken hebben naar uw beleggingen? Dan biedt beleggen met beheer uitkomst. Binnen het door uw gestelde mandaat streeft men naar een zo laag mogelijk risico in combinatie met een zo goed mogelijk rendement. Wilt u zelf bepalen hoe u belegt maar wilt u zo nu en dan sparren met een beleggingsadviseurs dan kan dat uiteraard ook.

ER Capital is een onafhankelijke vermogensbeheerder en geen onderdeel van een bank waardoor zij geheel vrij is om in individuele fondsen te beleggen. ER Capital kiest voor begrijpelijke beleggingsproducten en houdt zich verre van exotische beleggingen. Portefeuilles bestaan daarom uit een mix van aandelen, vastrentende waarden en/of alternatieve beleggingen.

ER Capital biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vanaf €100.000.
Vergelijk ER Capital
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Organisatie
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogentot € 25 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudMinimaal 1 maal per jaar een gesprek over de portefeuille en op verzoek van klant zo vaak als gewenst.
DSI geregistreerdER Capital is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersEigen vermogen van directie wordt belegd volgens modelportefeuille ER Capital.
Vestiging(en)Rotterdam
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen