Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

ER Capital Vermogensbeheer

Vergelijk ER Capital Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Rotterdam

Over ER Capital Vermogensbeheer

ER Capital NV is een onafhankelijke vermogensbeheerder in de klassieke zin van het woord die op basis van deskundigheid, persoonlijk betrokkenheid en duidelijke transparante communicatie voor haar klanten werkt.

ER Capital is gevestigd in Rotterdam en richt zich op particuliere en kleine institutionele beleggers. ER Capital Vermogensbeheer biedt twee vormen van vermogensbeheer. Wilt u geen omkijken hebben naar uw beleggingen? Dan biedt beleggen met beheer uitkomst. Binnen het door uw gestelde mandaat streeft men naar een zo laag mogelijk risico in combinatie met een zo goed mogelijk rendement. Wilt u zelf bepalen hoe u belegt maar wilt u zo nu en dan sparren met een beleggingsadviseurs dan kan dat uiteraard ook.

ER Capital is een onafhankelijke vermogensbeheerder en geen onderdeel van een bank waardoor zij geheel vrij is om in individuele fondsen te beleggen. ER Capital kiest voor begrijpelijke beleggingsproducten en houdt zich verre van exotische beleggingen. Portefeuilles bestaan daarom uit een mix van aandelen, vastrentende waarden en/of alternatieve beleggingen.

ER Capital biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vanaf €100.000.
ER Capital Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van ER Capital Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.