Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Effectenkantoor Nieuwe Uitleg

Vergelijk Effectenkantoor Nieuwe Uitleg ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Den Haag

Over Effectenkantoor Nieuwe Uitleg

Sinds 1998 houdt het Effectenkantoor Nieuwe Uitleg in Den Haag zich bezig met vermogensbeheer. Het is actief op het gebied van beheer, advisering en begeleiding en belegt wereldwijd voor particuliere beleggers, ondernemers en stichtingen.

Het beleggen in aandelen is bij Effectenkantoor Nieuwe Uitleg gebaseerd op een ‘bottum-up’ strategie. Grondig onderzoek en diverse analyses vormen bij deze aanpak de basis van elke portefeuille. Zo worden er ondernemende bedrijven geselecteerd van hoge kwaliteit, met een sterke balans en meer dan bovengemiddeld groeipotentieel. Hierbij besteedt de vermogensbeheerder ruim aandacht aan een gespreide portefeuille over verschillende sectoren, landen en dergelijke.

Effectenkantoor Nieuwe Uitleg belegt in goed verhandelbare beursgenoteerde fondsen. Wanneer gewenst kunnen ook niet-beursgenoteerde fondsen onderdeel van de portefeuille vormen.
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Effectenkantoor Nieuwe Uitleg
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.