Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Duisenburgh beleggingen

De beheerders van Duisenburgh hanteren het Core Satellite principe, d.w.z. dat het 'core' gedeelte (de kern) van de portefeuille op passieve wijze wordt ingevuld met ETF's om kosten te beperken, de markt te volgen en spreiding te bewerkstelligen. Het 'satellite' gedeelte bestaat uit specifieke beleggingen om extra rendement te genereren, of een lager risico na te streven. Deze specifieke beleggingen kunnen aandelen zijn, gestructureerde producten, beleggingen in illiquide markten en eventueel derivaten.

In de profielen voor het vermogensbeheer (niet zijnde Beheerd Beleggen) wordt naast de categorieën obligaties, aandelen en vastgoed ook plaats gemaakt voor 'Alternatives Low volatility' (aanvullend op obligaties) en 'Alternatives High Volatility' (aanvullend op zakelijke waarden).
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Derivaten, Structured products
RegioOnbekend
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantOnbekend
RapportageDe client ontvangt 1 x per kwartaal de schriftelijke rapportage van Duisenburgh waarin minimaal de wettelijke informatie wordt weergegeven. Daarnaast kan de client op dagbasis inloggen op de rekening bij de depotbank. De dienst Beheerd Beleggen is voor rapportage doeleinden slechts toegankelijk via de online mogelijkheid van de depotbank.
Inzage portefeuilleDe cliënt heeft dagelijks online toegang tot de beleggingsportefeuille en de diensten vermogensbeheer, vermogensadvies en vermogensregie ontvangen per kwartaal de schriftelijke rapportage.
Goedemiddag,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Duisenburgh beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »