Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Duisenburgh

Duisenburgh
Duisenburgh biedt sinds 2004 een breed palet aan financiële dienstverlening. Zij biedt vermogensbeheer aan, maar ook het traditionele vermogensadvies en vermogensregie. In huis zijn experts op het gebied van financiële planning, bancaire en fiscale expertise en men biedt onafhankelijke dienstverlening op het gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeringen en bedrijfsadministratie aan particulieren, ondernemers en topsporters. Duisenburgh is gevestigd in Waalre.

De samenstelling van de beleggingsportefeuille hangt af van uw persoonlijke situatie en het doel waarvoor u belegt. Deze kenmerken en ook de mate van kennis en ervaring met beleggen alsmede uw risicobereidheid en uw totale financiële situatie leidt na een persoonlijke inventarisatie tot een financieel profiel. Met deze informatie stelt Duisenburgh een van de vijf beleggingsprofielen voor.

Duisenburgh biedt vermogensbeheer vanaf €50.000 (Beheerd Beleggen). Traditioneel vermogensbeheer geschiedt idealiter vanaf circa €500.000. Vermogensadvies en vermogensregie biedt men aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar 2004
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als NIET BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Waalre
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Duisenburgh.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Post Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Forza Asset Management Vanaf €50.000
Balans Vermogensbeheer Vanaf €50.000