Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

DoubleDividend beleggingen

DoubleDividend wil met haar beleggingsbeleid een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Zij gelooft dat duurzame ondernemingen van hoge kwaliteit op lange termijn kansrijker zijn, minder risico’s lopen en daardoor een beter financieel en maatschappelijk rendement opleveren. Dit heeft een positieve invloed op het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille op lange termijn. Duurzaamheid verbetert het rendement en verlaagt het risico, dit blijkt uit studies van o.a. Harvard en Deutsche Bank Group. De stelling van DoubleDividend daarbij is dat duurzaamheid alléén geen beleggingsstrategie is, maar onderdeel is van de kwaliteitsanalyse zoals toegepast in het beleggingsproces.

Voor de invulling van de beleggingsportefeuille wordt doorgaans voornamelijk gebruik gemaakt van fondsen beheerd door DoubleDividend (aangezien deze fondsen de beste invulling geven aan onze beleggingsfilosofie). Fondsen van derden dienen complementair te zijn. Zowel voor de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend als fondsen van derden baseert DoubleDividend zich op eigen modellen.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed
RegioWereld
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal schriftelijk en mondeling.
Inzage portefeuille24/7 online inzage in de eigen beleggingsportefeuille
Goedemorgen,
Wilt u zien hoe bestaande klanten DoubleDividend beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000