Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

DoubleDividend beleggingen

DoubleDividend wil met haar beleggingsbeleid een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Zij gelooft dat duurzame ondernemingen van hoge kwaliteit op lange termijn kansrijker zijn, minder risico’s lopen en daardoor een beter financieel en maatschappelijk rendement opleveren. Dit heeft een positieve invloed op het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille op lange termijn. Duurzaamheid verbetert het rendement en verlaagt het risico, dit blijkt uit studies van o.a. Harvard en Deutsche Bank Group. De stelling van DoubleDividend daarbij is dat duurzaamheid alléén geen beleggingsstrategie is, maar onderdeel is van de kwaliteitsanalyse zoals toegepast in het beleggingsproces.

Voor de invulling van de beleggingsportefeuille wordt in beginsel gebruik gemaakt van fondsen beheerd door DoubleDividend. Deze fondsen sluiten volledig aan bij de onderscheidende beleggingsfilosofie, voldoen aan de hoge kwaliteitsvereisten en zijn goed gespreid. Er worden geen dubbele kosten gerekend over het vermogen in de fondsen beheerd door DoubleDividend.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed
RegioWereld
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal schriftelijk en mondeling.
Inzage portefeuille24/7 online inzage in de eigen beleggingsportefeuille
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten DoubleDividend beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »