Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

DoubleDividend

DoubleDividend is een onafhankelijke vermogensbeheerder en specialist in verantwoord beleggen. DoubleDividend is opgericht in 2004 en biedt sinds 2011 vermogensbeheer aan. Ze heeft volgens eigen zeggen een onderscheidende beleggingsfilosofie en wil met haar beleggingsbeleid een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Dit in de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille.

Voor de invulling van de beleggingsportefeuille wordt doorgaans gebruik gemaakt van de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend (aangezien deze fondsen de beste invulling geven aan de beleggingsfilosofie) als ook van fondsen beheerd door derden. Klanten betalen over het deel van het vermogen dat in de door DoubleDividend beheerde beleggingsfondsen is belegd geen vermogensbeheervergoeding.

De partners van DoubleDividend beleggen een substantieel deel van hun vermogen in de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend. DoubleDividend heeft een AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive) -vergunning en staat sinds 2006 onder volledige toezicht van de AFM en DNB.

DoubleDividend biedt vermogensbeheer aan vanaf een vrij belegbaar vermogen van €250.000.
Oprichtingsjaar2004
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)BinckBank, DeGiro
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over DoubleDividend gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000