Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

DoubleDividend

DoubleDividend
DoubleDividend is een onafhankelijke vermogensbeheerder en specialist in verantwoord beleggen. DoubleDividend is opgericht in 2004 en biedt sinds 2011 vermogensbeheer aan. Ze heeft volgens eigen zeggen een onderscheidende beleggingsfilosofie en wil met haar beleggingsbeleid een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Dit in de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille.

Voor de invulling van de beleggingsportefeuille wordt in beginsel gebruik gemaakt van fondsen beheerd door DoubleDividend. Deze fondsen sluiten volledig aan bij de onderscheidende beleggingsfilosofie, voldoen aan de hoge kwaliteitsvereisten en zijn goed gespreid. Er worden geen dubbele kosten gerekend over het vermogen in de fondsen beheerd door DoubleDividend.

De partners van DoubleDividend beleggen een substantieel deel van hun vermogen in de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend. DoubleDividend heeft een AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive) -vergunning en staat sinds 2006 onder volledige toezicht van de AFM en DNB.

DoubleDividend biedt vermogensbeheer aan vanaf een vrij belegbaar vermogen van €250.000.
Oprichtingsjaar 2004
Belegd vermogen € 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over DoubleDividend gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Wilgenhaege Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Meer Vermogen Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Ortelius Wealth Management Vanaf €250.000