Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk DoubleDividend ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over DoubleDividend

DoubleDividend Management B.V. (DoubleDividend) is een onafhankelijke vermogensbeheerder en specialist in verantwoord beleggen. DoubleDividend heeft een onderscheidende beleggingsfilosofie en wil met haar beleggingsbeleid een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Dit in de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille. De beleggingsportefeuille van een klant wordt in overleg op maat samengesteld, afhankelijk van de doelstelling, beleggingshorizon en risicoprofiel. Daarnaast wordt rekening gehouden met het gewenste duurzaamheidsprofiel van de beleggingsportefeuille. Voor de invulling van de beleggingsportefeuille wordt doorgaans gebruik gemaakt van de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend (aangezien deze fondsen de beste invulling geven aan de beleggingsfilosofie) als ook van fondsen beheerd door derden. Klanten betalen over het deel van het vermogen dat in de door DoubleDividend beheerde beleggingsfondsen is belegd geen vermogensbeheervergoeding.

DoubleDividend is betrokken bij de klant, de beleggingen en de maatschappij. De partners van DoubleDividend beleggen een substantieel deel van hun vermogen in de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend.

DoubleDividend heeft een AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive) -vergunning en staat sinds 2006 onder volledige toezicht van de AFM en DNB. DoubleDividend biedt vermogensbeheer aan vanaf een vrij belegbaar vermogen vanaf circa € 250.000.
DoubleDividend

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van DoubleDividend
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingEumedion
Oprichtingsjaar2004
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, DeGiro
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
KlantonderhoudZo vaak als de cliënt nodig acht, men is altijd bereikbaar. In de praktijk variërend van ieder kwartaal tot paar keer per jaar contact met de cliënt.
DSI geregistreerdBeheerder is geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersDe partners beleggen een substantieel deel van hun belegbare vermogen in de fondsen beheerd door DoubleDividend.
Vestiging(en)Amsterdam

Medewerkers

Marian Hogeslag
Marian Hogeslag

Partner

Ward Kastrop
Ward Kastrop

Partner