Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
DoubleDividend Management B.V. (DoubleDividend) is een onafhankelijke vermogensbeheerder en specialist in verantwoord beleggen. DoubleDividend heeft een onderscheidende beleggingsfilosofie en wil met haar beleggingsbeleid een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Dit in de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille. De beleggingsportefeuille van een klant wordt in overleg op maat samengesteld, afhankelijk van de doelstelling, beleggingshorizon en risicoprofiel. Daarnaast wordt rekening gehouden met het gewenste duurzaamheidsprofiel van de beleggingsportefeuille. Voor de invulling van de beleggingsportefeuille wordt doorgaans gebruik gemaakt van de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend (aangezien deze fondsen de beste invulling geven aan de beleggingsfilosofie) als ook van fondsen beheerd door derden. Klanten betalen over het deel van het vermogen dat in de door DoubleDividend beheerde beleggingsfondsen is belegd geen vermogensbeheervergoeding.

DoubleDividend is betrokken bij de klant, de beleggingen en de maatschappij. De partners van DoubleDividend beleggen een substantieel deel van hun vermogen in de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend.

DoubleDividend heeft een AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive) -vergunning en staat sinds 2006 onder volledige toezicht van de AFM en DNB. DoubleDividend biedt vermogensbeheer aan vanaf een vrij belegbaar vermogen vanaf circa € 250.000.
Vergelijk DoubleDividend
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Organisatie
Lid van verenigingUNPRI / Earth Charter / Eumedion
Oprichtingsjaar2004
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
KlantonderhoudZo vaak als de cliënt nodig acht, men is altijd bereikbaar. In de praktijk variërend van ieder kwartaal tot eenmaal per jaar contact met de cliënt.
DSI geregistreerdBeheerder is geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersDe partners beleggen een substantieel deel van hun belegbare vermogen in de fondsen beheerd door DoubleDividend.
Vestiging(en)Amsterdam
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen