Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

DoubleDividend

DoubleDividend uit Amsterdam is opgericht in 2004 en is een onafhankelijke vermogensbeheerder en specialist in verantwoord beleggen. DoubleDividend heeft een onderscheidende beleggingsfilosofie en wil met haar beleggingsbeleid een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Dit in de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille.

Voor de invulling van de beleggingsportefeuille wordt doorgaans gebruik gemaakt van de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend (aangezien deze fondsen de beste invulling geven aan de beleggingsfilosofie) als ook van fondsen beheerd door derden. Klanten betalen over het deel van het vermogen dat in de door DoubleDividend beheerde beleggingsfondsen is belegd geen vermogensbeheervergoeding.

DoubleDividend is betrokken bij de klant, de beleggingen en de maatschappij. De partners van DoubleDividend beleggen een substantieel deel van hun vermogen in de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend. Men heeft een AIFMD-vergunning en staat sinds 2006 onder volledige toezicht van de AFM en DNB.

DoubleDividend biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar2004
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
DoubleDividend is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over DoubleDividend aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten DoubleDividend beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over DoubleDividend gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij DoubleDividend?