Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Dijkstra Beaumont Wealth Management

Let op! Dijkstra Beaumont Wealth Management is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Dijkstra Beaumont Wealth Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Dijkstra Beaumont Wealth Management
Dijkstra Beaumont Wealth Management is in 2005 opgericht en werkt vanuit Maarssen voor vermogende particulieren en instellingen in de hele Benelux. De core business van de onderneming is een mix van vermogensbeheer en –advies. Verder staat het garant voor de financial consultancy van klanten. Hierbij variëren de werkzaamheden onder andere van financiële- en nalatenschapsplanning plus riskmanagement tot herfinanciering van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsbeëindiging en –overdracht.

Dijkstra Beaumont Wealth Management is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
LET OP! Dijkstra Beaumont Wealth Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2005
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Wealtheon Vanaf €1.000.000
Van Lawick en Co. Vermogensbeheer Vanaf €1.000.000
IBS Capital Allies Vanaf €1.000.000
Titanium Vermogensbeheer Vanaf €1.000.000