Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Dexxi ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Dexxi

Dexxi is een online beleggingsoplossing van Indexus. Dexxi biedt online vermogensbeheer aan en is gestart in 2016 en gevestigd in Amsterdam.

Met Dexxi brengt u eerst uw beleggingsdoel in kaart. U kunt daarbij kiezen uit een zestal beleggingsdoelen zoals bijvoorbeeld eerder stoppen met werken en aflossing hypotheek. Afhankelijk van uw beleggingsprofiel wordt uw beleggingsportefeuille door Dexxi ingevuld met een mix van aandelen en/of obligatie ETF’s (Exchange Traded Funds). De resultaten van uw beleggingsportefeuille worden dagelijks geactualiseerd en getoond in uw eigen afgeschermde online omgeving. Overstappen naar een andere doelportefeuille is elke maand mogelijk.

Vermogensbeheer door Dexxi is toegankelijk voor beleggers vanaf € 1.000,-.
Dexxi

Expertbeoordeling

Dexxi is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.