Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Dexxi

Dexxi is een online beleggingsoplossing van Indexus. Dexxi biedt online vermogensbeheer aan en is gestart in 2016 en gevestigd in Amsterdam.

Met Dexxi brengt u eerst uw beleggingsdoel in kaart. U kunt daarbij kiezen uit een zestal beleggingsdoelen zoals bijvoorbeeld eerder stoppen met werken en aflossing hypotheek. Afhankelijk van uw beleggingsprofiel wordt uw beleggingsportefeuille door Dexxi ingevuld met een mix van aandelen en/of obligatie ETF’s (Exchange Traded Funds). De resultaten van uw beleggingsportefeuille worden dagelijks geactualiseerd en getoond in uw eigen afgeschermde online omgeving. Overstappen naar een andere doelportefeuille is elke maand mogelijk.

Vermogensbeheer door Dexxi is toegankelijk voor beleggers vanaf €1.000,-.
Oprichtingsjaar2016
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Nieuws over Dexxi
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Dexxi gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €10.000
Vanaf €100
Vanaf €500
Vanaf €15.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »