Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

De' Medici Vermogensbeheer

De' Medici Vermogensbeheer
De’ Medici Vermogensbeheer is gevestigd in Apeldoorn en bedient cliënten van jong tot oud verspreid door het hele land. Deze cliënten en hun familie nemen bij De’ Medici Vermogensbeheer een centrale plaats in binnen de dienstverlening. Als family office beheert De’ Medici Vermogensbeheer het vermogen van veelal drie generaties, daarbij wordt ook advies verstrekt over financiering van de eigen woning, pensioen planning, schenkingen en het inrichten van het testament.

Veilige beleggingen, maatwerk portefeuilles en persoonlijke service vormen de drie pilaren van het beleggingsbeleid van De Medici Vermogensbeheer. Beleggingsportefeuilles worden ingericht op basis van de door de cliënt gewenste beweeglijkheid van de portefeuille (volatiliteit), waardoor er een optimale risico-rendementsverhouding wordt bereikt. Tevens zijn de portefeuilles afgestemd op de persoonlijke wensen en doelstellingen van de cliënt, zoals een veilige belegging als alternatief voor renteloos sparen, het opbouwen van vermogen voor de financiering van studielasten van kinderen, of het opbouwen van (aanvullend) pensioen.

De’ Medici Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €150.000 en kent voor kleinere vermogens een aparte vermogensgroei beheerlijn.
Oprichtingsjaar 2012
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Apeldoorn
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over De Medici.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
NNEK Vanaf €100
Junior Vanaf €1.000
Doelbeleggen Vanaf €25