Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Cobber Finance

Let op! Cobber Finance is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Cobber Finance uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
De focus ligt op de realisatie van vooraf geformuleerde doelstellingen meer dan op het verslaan van benchmarks. De nadruk binnen het beleggingsproces ligt op risicobeheersing en daarna rendementsmaximalisatie. Men hanteert een core-/satelite benadering. Het core-gedeelte van de portefeuille wordt met name ingevuld met indexfondsen en ETF's, terwijl binnen het satelite-gedeelte gebruik wordt gemaakt van beleggingsfondsen met een actieve strategie. Deze actieve beleggingsfondsen worden geselecteerd op basis van kwantitatieve en kwalitatieve kenmerken.

Er wordt belegd in aandelen, obligatie-, vastgoed-, hedge- en grondstoffenfondsen. Marktverwachtingen kunnen leiden tot tijdelijke onder- en overwegingen van bepaalde beleggingscategorieën (tactische asset-allocatie), hiermee probeert Cobber extra waarde toe te voegen.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Derivaten, Hedge Funds, Structured products
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Nee
Rapportage Per kwartaal en jaar.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

OHV Vermogensbeheer Vanaf €100.000
1Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Steentjes Vermogensbeheer Vanaf €100.000
De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000