Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Clavis

Clavis heeft een actief beleggingsbeleid en belegt voor haar relaties vooral in individuele aandelen en obligaties. Daarnaast neemt Clavis nog posities in via indextrackers en beleggingsfondsen. Clavis streeft met het beleggingsbeleid naar een aantrekkelijk rendement bij een lager risico dan gemiddeld.

Clavis heeft brede ervaring op financiële markten, maar ook in private markten. De kennis en ervaring uit beide omgevingen komt terug in de portefeuilles.

Kernelementen in het beleid van Clavis zijn: kwaliteit van de beleggingen, actief beheer van de portefeuille, flexibiliteit in het beleggingsbeleid en bescherming van de beleggingen als het nodig is.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Hedge Funds, Private equity
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal een rapportage met een uitgebreide toelichting. De portefeuille en andere informatie is online via het rapportagesysteem Rapper op dag basis te volgen.
Inzage portefeuille Inzage kan o.a. via de depotbank Saxo en via online rapportagesysteem Rapper.
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Clavis.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

NNEK Vanaf €100
Fintessa Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Groene Hart Vermogensbeheer Vanaf €50.000
OVG Vermogensbeheer Vanaf €250.000