Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Castanje Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Castanje Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Derivaten
RegioWereld
BeleggingsstrategieHet verwacht rendement van individuele effecten vormt het uitgangspunt voor de samenstelling van de portefeuilles, waaraan heldere risicocriteria zijn opgelegd. Per beleggingscategorie en per individuele titel maakt men de afweging of tegenover het risico een bevredigend verwacht rendement kan worden behaald. Castanje geeft hierbij macro-economische en politieke factoren expliciet een belangrijke plaats in het beleggingsproces (top-down benadering). Men voert hierbij actief beheer bij de selectie van effecten in ontwikkelde markten (bottom- up).

De focus van de aandelen- en obligatieselectie (“core”) ligt bij de big caps met een brede internationale blootstelling uit de MSCI- en FTSE-indices, zoals bekende titels als Shell, Unilever, Siemens, L’Oreal, Nestlé, Apple en dergelijke. De keuze voor individuele titels komt voort uit haar hang naar transparantie, kostenreductie en herkenbaarheid. Dergelijke ondernemingen worden geselecteerd op basis van fundamentele analyse, die mede wordt ingekocht bij externe, onafhankelijke research bureaus. Castanje Vermogensbeheer houdt bij de selectie ook rekening met de duurzaamheid van de ondernemingen. De opkomende markten bieden voor Castanje zeer goede rendementsverwachtingen, maar zijn tegelijk zeer volatiel. Daarom worden deze markten door hen opgenomen via beleggingsfondsen en indextrackers.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageKwartaaloverzichten, telefonisch overleg, toelichtingen per mail en regelmatig een persoonlijk gesprek.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderFundamentele research en individuele aandelen en obligaties. Een goede rentevergoeding op de rekening.
OpmerkingenAfhankelijk van de wensen en doelstellingen richten de beleggingen zich op behoud van kapitaal en groei van het vermogen bij een gepast risico. Beleggingsfondsen worden beperkt gebruikt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen