Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Castanje Vermogensbeheer

Het verwacht rendement van individuele effecten vormt het uitgangspunt voor de samenstelling van de portefeuilles, waaraan heldere risicocriteria zijn opgelegd. Per beleggingscategorie en per individuele titel maakt men de afweging of tegenover het risico een bevredigend verwacht rendement kan worden behaald. Castanje geeft hierbij macro-economische en politieke factoren expliciet een belangrijke plaats in het beleggingsproces (top-down benadering). Men voert hierbij actief beheer bij de selectie van effecten in ontwikkelde markten (bottom- up).

De focus van de aandelen- en obligatieselectie (“core”) ligt bij de big caps met een brede internationale blootstelling uit de MSCI- en FTSE-indices, zoals bekende titels als Shell, Unilever, Siemens, L’Oreal, Nestlé, Apple en dergelijke. De keuze voor individuele titels komt voort uit haar hang naar transparantie, kostenreductie en herkenbaarheid. Dergelijke ondernemingen worden geselecteerd op basis van fundamentele analyse, die mede wordt ingekocht bij externe, onafhankelijke research bureaus. Castanje Vermogensbeheer houdt bij de selectie ook rekening met de duurzaamheid van de ondernemingen.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid, Derivaten
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Kwartaaloverzichten, telefonisch overleg, toelichtingen per mail en regelmatig een persoonlijk gesprek.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Castanje Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Mpartners Vanaf €300.000
Beer & Van Stapele Wealth Management Vanaf €250.000
Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000