Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Castanje Vermogensbeheer

Castanje Vermogensbeheer is opgericht in 2009. Castanje houdt kantoor in ’s-Hertogenbosch. Castanje is een pure, ambachtelijke beheerder, waarvan de vier partners gezamenlijk meer dan 100 jaar beleggingservaring hebben. Castanje Vermogensbeheer stelt het klantbelang al sinds de oprichting centraal. Zo heeft men nooit andere inkomsten gehad dan rechtstreeks van de klant zelf. Transparantie, onafhankelijkheid en integriteit zitten dan ook diep in het DNA.

Castanje Vermogensbeheer kiest voor begrijpelijke en herkenbare beleggingen, die ook goed scoren op het gebied van duurzaamheid. De belangrijkste beleggingsprincipes die Castanje Vermogensbeheer hanteert zijn:
- economische groei is de belangrijkste bron voor lange termijn-beleggingsopbrengsten;
- door het nemen van risico kan een risicopremie worden verdiend;
- de asset allocatie is in belangrijke mate bepalend voor het uiteindelijke rendement;

De beleggingsstijl van Castanje Vermogensbeheer laat zich het best omschrijven als “Growth At a Reasonable Price" (GARP) die de groeistijl en waardestijl combineert.

Castanje Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €300.000.
Oprichtingsjaar2009
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)'s-Hertogenbosch
Castanje Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Castanje aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten Castanje beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Castanje gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Castanje?