Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Castanje Vermogensbeheer

Vergelijk Castanje Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 300.000   -   Vestiging:  's-Hertogenbosch

Over Castanje Vermogensbeheer

Castanje Vermogensbeheer is opgericht in 2009. Castanje houdt kantoor in ’s-Hertogenbosch. Castanje is een pure, ambachtelijke vermogensbeheerder, waarvan de 4 partners gezamenlijk meer dan 100 jaar beleggingservaring hebben. Castanje fuseerde in 2013 met Final Trust Vermogensbeheer uit Eindhoven.

Castanje Vermogensbeheer stelt het klantbelang al sinds de oprichting centraal. Zo heeft men nooit andere inkomsten gehad dan rechtstreeks van de klant zelf. Transparantie, onafhankelijkheid en integriteit zitten dan ook diep in het DNA.

Castanje Vermogensbeheer kiest voor begrijpelijke en herkenbare beleggingen, die ook goed scoren op het gebied van duurzaamheid. Een gestructureerde en transparante aanpak wordt gecombineerd met de ruime kennis en ervaring van de beheerders

De belangrijkste beleggingsprincipes die Castanje Vermogensbeheer hanteert zijn:
- economische groei is de belangrijkste bron voor lange termijn-beleggingsopbrengsten;
- door het nemen van risico kan een risicopremie worden verdiend;
- de asset allocatie is in belangrijke mate bepalend voor het uiteindelijke rendement;

De beleggingsstijl van Castanje Vermogensbeheer laat zich het best omschrijven als “Growth At a Reasonable Price" (GARP) die de groeistijl en waardestijl combineert.

Castanje Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf € 300.000.
Castanje Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Castanje Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 300.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2009
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe communicatie met de klant wordt afgestemd op zijn of haar wensen. De frequentie van de persoonlijke gesprekken (vis-á-vis) kan variëren van eens per kwartaal tot een keer per jaar. Telefonisch is er in het algemeen regelmatig overleg en ook per mail is er frequent contact. Naast een toelichting op het gevoerde en het te voeren beleid wordt de persoonlijke situatie van de klant vaak besproken. Eventuele consequenties op het risicoprofiel komen daarbij aan de orde. Vanzelfsprekend kan dit leiden tot aanpassingen binnen de portefeuille.
DSI geregistreerdVincent Hoffmans: DSI Senior Beleggingsadviseur en DSI Senior Vermogensbeheerder, Franke Burink: DSI Senior Vermogensbeheerder en Joris Teulings: DSI Senior Vermogensbeheerder. DSI is de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersCastanje heeft geen eigen producten of beleggingsfondsen. De partners kunnen daarom niet “meebeleggen” in een eigen fonds. Echter het (bescheiden) persoonlijke vermogen van de partners wordt op dezelfde wijze belegd als het vermogen van de klanten.
Vestiging(en)'s-Hertogenbosch

Medewerkers

Joris Teulings
Joris Teulings

Partner & mede-eigenaar

Franke Burink
Franke Burink

Partner & mede-eigenaar