Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Care IS Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Care IS Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen
RegioWereld
BeleggingsstrategieCare IS stelt vermogensbehoud boven vermogensgroei. Dit betekent onder meer dat de beleggingen breed worden gespreid. Bij toenemende risico's in de markt gaat men minder risicovol beleggen. Voor het meten van de marktrisico’s gebruikt Care IS een aantal parameters, waarvan de volatiliteit (beweeglijkheid) van de markt de belangrijkste is. Bij toenemende risico’s in de markt worden aandelen stapsgewijs afgebouwd en vice versa. Hiermee grijpt Care IS direct in op zowel positief als negatief veranderende marktomstandigheden.

De brede spreiding in de portefeuilles bereikt men door een selectie van goed verhandelbare passieve index producten (ETF’s). Care IS hanteert een lange termijn met een Strategische Asset Allocatie (SAA). Hiervoor maakt Care IS gebruik van een kwantitatief optimalisatiemodel. De Moderne Portefeuille Theorie van Nobelprijswinnaar Harry Markowitz ligt hieraan te grondslag. Het model berekent de optimale portefeuilleverhoudingen op basis van verwachte rendementen, risico’s en correlaties van verschillende beleggingscategorieën. Op korte en middellange termijn (Tactische Asset Allocatie; TAA) kan Care IS afwijken van de lange termijn strategische verdeling. De beslissingen om van de SAA af te wijken wordt genomen op basis van kwantitatieve en kwalitatieve informatiebronnen.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderRisicobeheer
OpmerkingenCare IS heeft een eigen app voor iPhone en Android.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen