Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Capitael

Capitael
Capitael, met kantoren in Den Haag en Bloemendaal, is in 2012 gestart als Multi Family Office en is gespecialiseerd in het administreren, structureren, regisseren, adviseren en beheren van vermogens. Het betreft soms familievermogen dat soms al meerdere generaties bestaat, maar het kan ook om vermogen gaan dat recent uit ondernemerschap is vrijgevallen.

De strategie van Capitael bestaat uit het beleggen in kwalitatief goede, winstgevende ondernemingen die een structurele omzet- en winstgroei realiseren. Beleggen in bedrijven die veelal dividend uitkeren en internationaal opereren. Men kiest voor betrouwbare debiteuren in het defensieve gedeelte van een portefeuille en houdt liquide middelen aan indien de omstandigheden daarom vragen. Complexe en afgeleide beleggingsinstrumenten hebben niet de voorkeur van deze vermogensbeheerder. Men heeft geen eigen producten en geen voorkeur voor bepaalde leveranciers.
LET OP! Capitael is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2012
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, Credit Suisse, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Den Haag
Goedenavond,
Helaas is Capitael onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Capitael ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Capitael verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Semmie Vanaf €500
Oxby Vanaf €15.000
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000
Junior Vanaf €1.000