Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Bond Capital Partners

Bond Capital Partners
Bond Capital Partners is gevestigd in Breda en is voortgekomen uit Jansen & van Noort Vermogensbeheer (JNVB). Bond Capital Partners verzorgt het beheer van vermogens voor particulieren, rechtspersonen en stichtingen.

Bond Capital Partners biedt als het gaat om vermogens beleggen geen standaardoplossingen, maar een individuele aanpak op maat. Een beleggingsportefeuille komt tot stand via een uitgebreide inventarisatie en analyse van uw persoonlijke vermogenspositie en wensen. Bij de indeling van de beleggingsportefeuille ziet de beheerder er vervolgens op toe dat deze in lijn is met uw wensen, fiscale positie, risicoprofiel en de doelstellingen voor de lange en korte termijn.

LET OP! Bond Capital Partners aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 2004
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Breda
Goedemiddag,
Helaas is Bond Capital Partners onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Bond Capital Partners ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Bond Capital Partners verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Junior Vanaf €1.000
De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
Doelbeleggen Vanaf €25