Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Boer & Olij Securities

Vergelijk Boer & Olij Securities ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 200.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Boer & Olij Securities

Boer & Olij in Amsterdam is een commissionair in effecten. De onderneming is in 1995 opgericht en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in advisering en handel in obligaties. De aangeboden dienstverlening bestaat uit institutional sales, vermogensbeheer, beleggingsadvies en effectenbemiddeling.Tot de klantenkring van het effectenhuis behoren zowel institutionele beleggers als particulieren.

Het beleggingsbeleid dat Boer & Olij volgt – naast beleggingen in obligaties - is volgens de filosofie van de Amerikaanse focusbelegger Warren Buffet. Hij stelt dat spreiding van beleggingen juist het risico vergroot. Het is verstandiger de belangen te concentreren. Vandaar dat het effectenhuis de beleggingsportefeuille opbouwt uit een mix van obligaties en aanvult met enkele aandelen, maximaal tien. Daarbij is de portefeuillesamenstelling risico gebaseerd en niet rendementsgericht. Voor het selecteren van obligaties hanteert Boer & Olij twee maatstaven. Allereerst behoud van de hoofdsom en ten tweede een acceptabel rendement.
Boer & Olij Securities

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 94 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Boer & Olij Securities
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 200.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 200.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.