Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Boer & Olij Securities

Boer & Olij in Amsterdam is een commissionair in effecten. De onderneming is in 1995 opgericht en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in advisering en handel in obligaties. De aangeboden dienstverlening bestaat uit institutional sales, vermogensbeheer, beleggingsadvies en effectenbemiddeling.

Het beleggingsbeleid dat Boer & Olij volgt – naast beleggingen in obligaties - is volgens de filosofie van de Amerikaanse focusbelegger Warren Buffet. Hij stelt dat spreiding van beleggingen juist het risico vergroot. Het is verstandiger de belangen te concentreren. Vandaar dat het effectenhuis de beleggingsportefeuille opbouwt uit een mix van obligaties en aanvult met enkele aandelen, maximaal tien. Daarbij is de portefeuillesamenstelling risico gebaseerd en niet rendementsgericht.

Boer & Olij biedt vermogensbeheer aan vanaf €200.000.

LET OP! Boer & Olij aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar1995
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Nieuws over Boer & Olij Securities
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »