Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BNG Vermogensbeheer

Let op! BNG Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van BNG Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
BNG Vermogensbeheer
BNG Vermogensbeheer is in 2002 opgericht en 100% dochter van BNG Bank, de op een na veiligste bank van de wereld, met AAA-rating bij Moody's en Fitch en AA+ bij S&P. BNG Vermogensbeheer richt zich op instanties die betrokken zijn bij het maatschappelijk belang. Denk hierbij aan overheden, nutsbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, maar ook bedrijfstakpensioenfondsen, goede doelen en verenigingen en stichtingen met een breed maatschappelijk doel. BNG Vermogensbeheer beheert ruim 5,5 miljard euro aan m.n. vastrentende waarden (investment grade, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties, met name financials). Een deel hiervan is belegd in maatwerkportefeuilles, veelal samengesteld met behulp van een uniek optimalisatiemodel. Een ander deel is belegd in gespecialiseerde beleggingsfondsen (een geldmarktfonds en een aantal kapitaalmarktfondsen). Aandelenbeleggingen worden ingevuld d.m.v. trackers.
Oprichtingsjaar 2002
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Kifid Is vooralsnog niet aangesloten bij het Klachteninstituut KiFiD omdat men alleen vermogensbeheer doet voor zakelijke klanten.
Vestiging(en) Den Haag

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Box Consultants Vanaf €5.000.000
Providence Capital Vanaf €5.000.000
IBS Capital Allies Vanaf €1.000.000
Ostrica Vanaf €250.000