Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Blauwtulp Wealth Management

Vergelijk Blauwtulp Wealth Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestigingen:  Rotterdam, Putten

Over Blauwtulp Wealth Management

Blauwtulp Wealth Management is een middelgrote vermogensbeheerder, die in 2007 is opgericht en kantoor houdt in Rotterdam en Putten. Blauwtulp Wealth Management biedt zowel vermogensbeheer als beleggingsadvies. De basis hiervoor is een uitgebreide financiële planning.

Blauwtulp beheert het vermogen van haar cliënten conform een breed gespreid en actief beleggingsbeleid. Veelal maakt men gebruik van beleggingsfondsen en index-trackers. Blauwtulp is gespecialiseerd in zogenaamde alternatieve beleggingsstrategieën. Deze alternatieve beleggingsstrategie, die gevoerd wordt om het beleggingsrisico te verlagen, wordt ingevuld door (een fund of) hedgefunds. Blauwtulp biedt verscheidene beleggingsstrategieën voor verschillende beleggingsdoelstellingen. Voor cliënten met een voorkeur voor individuele aandelen wordt een wereldwijde individuele aandelenstrategie gevoerd. Hier wordt met de MAX-strategie de neerwaartse risico’s beperkt in een zwak beursklimaat. Deze portefeuille bestaat uit ruim 50 aandelen en is daarmee breed gespreid.

De duurzame portefeuille is geschikt voor klanten die prijs stellen op een redelijk rendement en waar ook rekening gehouden wordt met diverse duurzame criteria.

De High-income portefeuille is vooral geschikt voor diegenen die een relatief hoog directe inkomen uit hun portefeuille willen halen middels hoogrentende obligaties en aandelen(fondsen) met een hoog dividendrendement.

En er is een tracker portefeuille mogelijk voor beleggers die met lage kosten willen beleggen.

Voor bedragen tot €250.000 wordt bovenstaande individuele aandelenstrategie aangeboden via het Blauwtulp Puur Equity fund. Zo wordt ook een individuele obligatiestrategie aangeboden via het Blauwtulp Puur Bond fund.

Blauwtulp Wealth Management biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000. Beleggingsadvies is mogelijk vanaf €500.000.
Blauwtulp Wealth Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Blauwtulp Wealth Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingVereniging van Vermogensbeheerders en Commissionairs
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, DeGiro, InsingerGilissen Bankiers, Lynx
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudPer kwartaal ontvangen cliënten een kwartaalrapportage met een kwartaalnieuwsbrief waarin het gevoerde beleggingsbeleid wordt toegelicht. Daarnaast stuurt Blauwtulp Wealth Management periodiek een update van eventuele veranderingen in het beleggingsbeleid en de portefeuilles. De cliënt bepaalt de frequentie van het contact waarin de portefeuille wordt besproken.
DSI geregistreerdBlauwtulp Wealth Management is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersAlle partners beleggen ook zelf bij Blauwtulp Wealth Management.
Vestiging(en)Rotterdam, Putten

Medewerkers

Harry Geels
Harry Geels

Arent Thijsen
Arent Thijsen