Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Blauwtulp Wealth Management

Vergelijk Blauwtulp Wealth Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestigingen:  Rotterdam, Putten

Over Blauwtulp Wealth Management

Blauwtulp Wealth Management is een middelgrote vermogensbeheerder, die in 2007 is opgericht en kantoor houdt in Rotterdam en Putten. Blauwtulp Wealth Management biedt zowel vermogensbeheer als beleggingsadvies. De basis hiervoor is een uitgebreide financiële planning.

Blauwtulp beheert het vermogen van haar cliënten conform een breed gespreid en actief beleggingsbeleid. Veelal maakt men gebruik van beleggingsfondsen. Blauwtulp is gespecialiseerd in zogenaamde alternatieve beleggingsstrategieën. Deze alternatieve beleggingsstrategie, die gevoerd wordt om het beleggingsrisico te verlagen, wordt ingevuld door (een fund of) hedgefunds. Blauwtulp biedt verscheidene beleggingsstrategieën voor verschillende beleggingsdoelstellingen. Naast een op inkomen gerichte strategie, voert men een strategie die gericht is op bescherming van neerwaartse risico’s (‘MAX-strategie’) en een duurzame beleggingsstrategie. Voor cliënten met een voorkeur voor individuele aandelen wordt een brede wereldwijde individuele aandelenstrategie gevoerd. Ook hier wordt met de MAX-strategie de neerwaartse risico’s beperkt in een zwak beursklimaat. Deze portefeuille bestaat uit ruim 50 aandelen wereldwijd en is daarmee breed gespreid


Blauwtulp Wealth Management biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000. Beleggingsadvies is mogelijk vanaf €500.000.
Blauwtulp Wealth Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 94 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Blauwtulp Wealth Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, InsingerGilissen Bankiers, Lynx
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudPer kwartaal ontvangen cliënten een kwartaalrapportage met een kwartaalnieuwsbrief waarin het gevoerde beleggingsbeleid wordt toegelicht. Daarnaast stuurt Blauwtulp Wealth Management periodiek een update van eventuele veranderingen in het beleggingsbeleid en de portefeuilles. De cliënt bepaalt de frequentie van het contact waarin de portefeuille wordt besproken.
DSI geregistreerdBlauwtulp Wealth Management is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersAlle partners beleggen ook zelf bij Blauwtulp Wealth Management.
Vestiging(en)Rotterdam, Putten

Medewerkers

Arent Thijsen
Arent Thijsen

Harry Geels
Harry Geels