Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BinckBank beleggingen

Binck Forward kent het concept “life-cycle beleggen” en vult de beleggingsportefeuilles hoofdzakelijk met indexfondsen. Binnen life-cycle beleggen wordt er gekeken naar het beleggingsdoel van de klant en de looptijd van de beleggingen. Naarmate het beleggingsdoel of de einddatum dichterbij komt, wordt de beleggingsportefeuille steeds defensiever belegd.

Binck Comfort streeft naar vermogensgroei, maar wanneer de financiële markten dalen onderneemt Binck actie om de beleggingsrisico’s binnen de beleggingsportefeuille zo veel mogelijk te beperken. De klant stelt een ‘reserve’ deel vast van het te beleggen vermogen dat de klant per se wil behouden en een ‘buffer’ deel waarmee Binck focust op groei.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed
RegioWereld
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantNee
RapportagePersoonlijke omgeving achter login, kwartaalrapportages, jaaroverzicht, meldingen per mail bij 10% waardedaling in een kwartaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemorgen,
Wilt u zien hoe bestaande klanten BinckBank beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €5.000
Vanaf €100
Vanaf €1.000
Vanaf €50.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »