Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen BinckBank

Vergelijk de beleggingen van BinckBank met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed
RegioWereld
BeleggingsstrategieBinck forward kent het concept “life-cycle beleggen” en vult de beleggingsportefeuilles hoofdzakelijk met indexfondsen. Binnen life-cycle beleggen wordt er gekeken naar het beleggingsdoel van de klant en de looptijd van de beleggingen. Naarmate het beleggingsdoel of de einddatum dichterbij komt, wordt de beleggingsportefeuille steeds defensiever belegd.

De beleggingsstrategie van Binck Forward is passief beleggen met behulp van indexfondsen en de focus daarbij ligt op lage beleggingskosten. De portefeuilles worden elk kwartaal geherbalanceerd om in lijn te blijven met het beleggingsdoel en risicoprofiel van de klant. Wanneer er een afwijking is van de doelstelling, dan krijgt de klant automatisch bericht met wat er nodig is om in de pas te blijven met de doelstelling.

Binck Comfort streeft naar vermogensgroei, maar wanneer de financiële markten dalen onderneemt Binck actie om de beleggingsrisico’s binnen de beleggingsportefeuille zo veel mogelijk te beperken.

De klant stelt een ‘reserve’ deel vast van het te beleggen vermogen dat de klant per se wil behouden en een ‘buffer’ deel waarmee Binck focust op groei. Bij een stijgende markt wordt de buffer groter en het vermogen zal men dan voor een groot deel (en soms helemaal) in aandelen beleggen via het eigen Binck Global Developed Markets Equity Fund (aandelenfonds van Binck). 


Bij een dalende markt gaat Binck het vermogen zoveel mogelijk beschermen door actieve risicobeheersing. Dit doet men door een groter deel van het vermogen (soms zelfs alles) te beleggen in obligaties via het Binck Euro Bond Fund (obligatiefonds van Binck) 

Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantNee
RapportagePersoonlijke omgeving achter login, kwartaalrapportages, jaaroverzicht, meldingen per mail bij 10% waardedaling in een kwartaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen