Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk BinckBank ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 1   -   Vestiging:  Amsterdam

Over BinckBank

BinckBank is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Sinds 2017 biedt men vermogensbeheer aan in de varianten Binck Forward en Binck Comfort.

Binck Forward
Binck forward is de vermogensbeheer oplossing van het voormalige Pritle dat door Binck in 2017 is overgenomen.

Binck forward biedt online vermogensbeheer aan volgens het concept “life-cycle beleggen” en gebruikt hier hoofdzakelijk indexfondsen voor. Life-cycle beleggen houdt in dat gekeken wordt naar het beleggingsdoel van de klant en de looptijd van de beleggingen. Naarmate het beleggingsdoel of de einddatum steeds dichterbij komt, wordt de beleggingsportefeuille steeds defensiever belegd.

De beleggingsstrategie van Binck Forward is passief vermogensbeheer met behulp van indexfondsen en de focus ligt op lage kosten. Beleggingsportefeuilles worden elk kwartaal geherbalanceerd om in lijn te blijven met het beleggingsdoel en risicoprofiel van de klant. Wanneer de klant afwijkt van de doelstelling krijgt de klant automatisch bericht met wat er nodig is om in de pas te blijven met de doelstelling.

Binck forward kent geen minimum bedrag waarmee gestart moet worden.

Binck Comfort
Binck Comfort biedt online vermogensbeheer aan waarbij men streeft naar vermogensgroei. Maar wanneer de financiële markten dalen onderneemt Binck Comfort actie om de beleggingsrisico's van de beleggingsportefeuille van klanten zo veel mogelijk te beperken.

De klant stelt een ‘reserve’ deel vast van het te beleggen vermogen dat de klant per se wil behouden en een ‘buffer’ deel waarmee Binck focust op groei.

Bij een stijgende markt wordt de buffer groter en het vermogen zal men dan voor een groot deel (en soms helemaal) in aandelen beleggen.

Bij een dalende markt gaat Binck het vermogen zoveel mogelijk beschermen door actieve risicobeheersing. Dit doet men door een groter deel van het vermogen (soms zelfs alles) te beleggen in obligaties.

Binck Comfort kent een minimum inleg van € 10.000.
BinckBank

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van BinckBank
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2000
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudBinnen Binck Comfort wordt dagelijks gekeken of posities van de klant overeenstemmen met klantprofiel en zo nodig wordt de fondssamenstelling aangepast. Om zeker te weten dat de beleggingsmix van buffer & reserve nog klopt met de situatie en wensen van de klant, vraagt Binck elk jaar weer even naar de vragenlijst te kijken en wijzigingen aan te geven.
DSI geregistreerdJa, BinckBank N.V. heeft een DSI certificering
Eigen vermogen medewerkersNee, vermogen van partners wordt niet meebelegd.
Vestiging(en)Amsterdam