Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer

Bezemer Clement Schipper Vermogensbeheer BV (BCS) is gehuisvest in Rotterdam en houdt zich sinds 1996 bezig met vermogensbeheer. Andere aandachtsgebieden van de onderneming zijn: het analyseren van beleggingsportefeuilles, liquiditeitenbeheer en vermogensadvies.

Vermogen beleggen is meer dan het kopen en verkopen van effecten, aldus Bezemer Clement Schipper Vermogensbeheer. Het gaat om het samenstellen van een beleggingsportefeuille op maat. Passend bij uw financiële wensen plus doelstellingen, zowel nu als straks. Hierbij past de vermogensbeheerder de zogenaamde ‘bottom-up’ strategie toe. Aan de hand van fundamenteel onderzoek en via technische analyses worden feiten en mogelijkheden afgewogen. Aansluitend volgt de portefeuillesamenstelling. Hierbij belegt het hoofdzakelijk in aandelen, aandelenfondsen, vastrentende waarden en sommige derivaten.
Oprichtingsjaar1996
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Rotterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »