Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A)

De VV&A is voortgekomen uit het samengaan van de Vereniging van Vermogensbeheerders en de Vereniging van Commissionairs in 2006. In 2012 is de naam gewijzigd in Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs, afgekort VV&A.

Wat doet de VV&A?

De hoofdactiviteit van de VV&A is belangenbehartiging. Dit realiseert het door haar leden daar waar mogelijk te ondersteunen en te adviseren bij de uitoefening van hun beroep en bedrijf.

De VV&A voert structureel overleg met het ministerie van Financiën, AFM, DNB, DSI en KiFid en andere branche- en beroepsverenigingen in de effectenbranche over de wet- en regelgeving en andere beleidszaken die de branche raken. Vervolgens faciliteert de vereniging opleidingen en trainingen.

Wie zijn de leden van de VV&A?

Beleggingsondernemingen, beleggingsinstellingen en kredietinstellingen of iedere andere onderneming die door het bestuur goedgekeurd wordt.

Contactgegevens

Dorette van Ravesteyn (Verenigingszaken). Email: secretariaat@vvena.nl. Tel.: 06 – 28 11 54 99. Website: www.vvena.nl.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen