Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A)

De VV&A is voortgekomen uit het samengaan van de Vereniging van Vermogensbeheerders en de Vereniging van Commissionairs in 2006. In 2012 is de naam gewijzigd in Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs, afgekort VV&A.

Wat doet de VV&A?

De hoofdactiviteit van de VV&A is belangenbehartiging. Dit realiseert het door haar leden daar waar mogelijk te ondersteunen en te adviseren bij de uitoefening van hun beroep en bedrijf.

De VV&A voert structureel overleg met het ministerie van Financiën, AFM, DNB, DSI en KiFid en andere branche- en beroepsverenigingen in de effectenbranche over de wet- en regelgeving en andere beleidszaken die de branche raken. Vervolgens faciliteert de vereniging opleidingen en trainingen.

Wie zijn de leden van de VV&A?

Beleggingsondernemingen, beleggingsinstellingen en kredietinstellingen of iedere andere onderneming die door het bestuur goedgekeurd wordt.

Contactgegevens

Dorette van Ravesteyn (Verenigingszaken). Email: secretariaat@vvena.nl. Tel.: 06 – 28 11 54 99. Website: www.vvena.nl.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »