Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Dutch Fund and Asset Management Association

De Dutch Fund and Asset Management Association (DUFAS) is in Den Haag gevestigd. Ze is in 2003 opgericht door ABN AMRO, Delta Lloyd, Fortis, ING, Lombard Odier, Optimix Vermogensbeheer, Robeco en Wereldhave.

Wat doet DUFAS?

DUFAS behartigt de belangen van consumentengerichte en institutionele vermogensbeheerders (asset managers) plus beleggingsinstellingen die in Nederland werken.

DUFAS vergroot het bewustzijn van de maatschappelijke relevantie van beleggen, helpt mee aan het ontwikkelen van sectorstandaarden en vertegenwoordigt de sector bij de invoering van nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast zet DUFAS zich in voor één Europese markt met gelijke regelgeving.

Wie zijn de leden van DUFAS?

DUFAS telt ruim 50 leden: van grote assetmanagers die de Nederlandse pensioen- en verzekeringsvermogens beleggen tot kleinere, specialistische vermogensbeheerders.

Contactinformatie

Dufas is gevestigd aan Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam. Tel. 020-240 2215. Email: info@dufas.nl. Website: www.dufas.nl.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen