Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Bank Insinger de Beaufort

Bank Insinger de Beaufort is een internationale bank die sinds 1779 bestaat. Tot de doelgroep van de onderneming behoren particulieren, stichtingen en institutionele beleggers die gebruik kunnen maken van een breed pallet aan services en diensten op het gebied van ‘wealth management’. Hiervoor werkt het samen met BNP Paribas Wealth Management. Naast het beheren van uw vermogen, kan het u beleggingsadviezen geven en ondersteunen bij ‘execution only’. Verder omvat het dienstenpakket onder meer: financiële en estate planning en kredieten. En eveneens verleent het diensten als family en charity office plus bewindvoering. De bank heeft kantoren in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, maar ook in Londen (Verenigd Koninkrijk) en Kaapstad (Zuid-Afrika).

Kiezen voor vermogensbeheer via Insinger de Beaufort betekent dat ervaren beleggingspecialisten voor u aan de slag gaan. In samenspraak wordt er een beleggingsprofiel opgesteld en worden er afspraken gemaakt over het beheer van uw portefeuille. Er wordt een beleggingsportefeuille opgesteld met een optimale risicospreiding en die bovendien ruimte laat om potentiële kansen te benutten. Hierbij biedt de bank u een gevarieerd aanbod aan beleggingsfondsen. U kunt zoal kiezen uit fondsen in diverse categorieën. Van manager selection fondsen tot beleggingsfondsen in ‘alternatives’, maar ook biedt het algemene fondsen, fondsen BNP Paribas, garantieproducten en SRI fondsen.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
MedewerkersOnbekend
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, Den Haag, Eindhoven
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »