Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

B.A. van Doorn & Comp

Vergelijk B.A. van Doorn & Comp ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over B.A. van Doorn & Comp

Het familiebedrijf B.A. van Doorn & Comp uit Amsterdam kent een lange historie. Het bestaat al sinds 1831. Door de decennia heen staat de vermogensbeheerder particulieren, bestuurders en vermogensfondsen bij. Tegenwoordig richt de onderneming zich hoofdzakelijk op vermogenscoördinatie, -beheer en portefeuilleanalyse.

Als het gaat om vermogensbeheer kiest B.A. van Doorn & Comp bewust voor beleggen in indextrackers. Reden? Het aanbod ervan is breed en gevarieerd. Er zijn niet alleen trackers op aandelen- en vastgoedindices, maar ook in andere beleggingscategorieën. Bijvoorbeeld obligaties, grondstoffen, sectoren en regio’s. Aantrekkelijk aan trackers is dat zij altijd de koersontwikkeling van een bepaalde index volgen, zoals de AEX-index of de Down Jones. Het heet daarom ook wel indexbeleggen. Bovendien bieden trackers een goede portefeuillespreiding en lager risico. Daarbij spelen trackers gemakkelijk in op de marktontwikkelingen en kennen lage beheerskosten. Samen draagt dat volgens B.A. van Doorn & Comp bij aan een goed beleggingsrendement.
B.A. van Doorn & Comp

Expertbeoordeling

B.A. van Doorn & Comp is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.