Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

B.A. van Doorn & Comp

Het familiebedrijf B.A. van Doorn & Comp uit Amsterdam kent een lange historie. Het bestaat al sinds 1831. Door de decennia heen staat de vermogensbeheerder particulieren, bestuurders en vermogensfondsen bij. Tegenwoordig richt de onderneming zich hoofdzakelijk op vermogenscoördinatie, -beheer en portefeuilleanalyse.

Als het gaat om vermogensbeheer kiest B.A. van Doorn & Comp bewust voor beleggen in indextrackers. Reden? Het aanbod ervan is breed en gevarieerd. Er zijn niet alleen trackers op aandelen- en vastgoedindices, maar ook in andere beleggingscategorieën. Bijvoorbeeld obligaties, grondstoffen, sectoren en regio’s. Aantrekkelijk aan trackers is dat zij altijd de koersontwikkeling van een bepaalde index volgen, zoals de AEX-index of de Down Jones. Het heet daarom ook wel indexbeleggen. Bovendien bieden trackers een goede portefeuillespreiding en lager risico. Daarbij spelen trackers gemakkelijk in op de marktontwikkelingen en kennen lage beheerskosten.

B.A. van Doorn & Comp biedt vermogensbeheer aan vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, BinckBank, InsingerGilissen Bankiers, Kasbank (Caceis)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over B.A. van Doorn.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000