Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Axento Vermogensbeheer

Axento Vermogensbeheer
Axento is opgericht in 2016 en onderdeel van Care IS vermogensbeheer. Zij beheren ruim 450 miljoen euro van klanten door heel Nederland.

Axento biedt vermogensbeheer voor particuliere en zakelijke beleggers. Bij Axento profiteer je van online gemak en persoonlijke begeleiding. Je kunt kiezen tussen vijf verschillende risicoprofielen, variërend van Zeer defensief (laagste risico) tot Zeer offensief (hoogste risico).

Binnen elk risicoprofiel wordt belegd in ongeveer 10 tot 15 zorgvuldig gekozen duurzame indexfondsen en ETF’s. Op die manier beleg je altijd goed gespreid met de focus op de groei van je vermogen, zonder onnodige risico’s. De beleggingen zijn 24 uur per dag te volgen met de Axento App.

Je geld is altijd vrij opneembaar, zonder kosten of gedoe. Daarnaast kun je gemakkelijk en kosteloos maandelijks geld inleggen. Bij Axento kun je ook kiezen voor Pensioenbeleggen. Dat is fiscaal vriendelijk beleggen voor je pensioen met belastingvoordelen.

Axento biedt vermogensbeheer aan vanaf €15.000
Oprichtingsjaar 2015
Belegd vermogen € 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Volendam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Axento Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
Junior Vanaf €1.000
NNEK Vanaf €100
Doelbeleggen Vanaf €25