Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Auréus Vermogen

Succesvol beleggen begint volgens Auréus met een realistische beleggingsfilosofie. Het beleggingsbeleid is dan ook gebaseerd een aantal beleggingsprincipes:
-markten zijn efficiënt
-risico en rendement zijn gerelateerd
-de asset allocatie bepaalt het rendement
-spreiding is essentieel
-geen timing, wél herbalanceren
-wetenschappelijk onderbouwd beleid
-minimaliseren van kosten

Deze beleggingsfilosofie is verweven in de strategie. Daarbij gaat de voorkeur uit naar zowel indexfondsen alsook breed gespreide factor fondsen. Gebruik van deze fondsen moet ervoor zorgen dat er op langere termijn een hoger, voor risico gecorrigeerd, rendement wordt behaald ten opzichte van de markt. De kostenstructuur van deze passieve en factor fondsen zijn beduidend lager dan die van actief beheerde fondsen. Daarnaast beleggen ze in alternatieven met laag risico. Het rendement van deze alternatieven komt volledig losstaand van de renteniveaus tot stand, waarmee deze fondsen derhalve geen renterisico kennen. Deze alternatieven zijn vrijwel geheel ongecorreleerd met de aandelenmarkten.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Hedge Funds, Private equity
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageMaandelijks via eigen portal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7 via depotbank en eigen portal.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.