Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Attent Vermogensbeheer

Attent Vermogensbeheer is actief als vermogensbeheerder sinds 2002 vanuit Maastricht en heeft een vestiging in België in Lanaken. Het houdt zich bezig met vermogensbeheer en richt zich met de dienstverlening op DGA’s, particulieren, stichtingen en pensioen BV’s.

Attent hanteert een Top-Down en Long Only Beleggingsstrategie. Op basis van macro-economische indicatoren wordt allereerst een strategische en tactische asset-allocatie gekozen. Vervolgens wordt de regionale en sectorale allocatie bepaald. Tot slot wordt bepaald welke aandelen in de sector het meest interessant c.q. koopwaardig zijn. Attent maakt binnen haar beleggingsbeleid geen gebruik van derivaten en gestructureerde producten. Wel van indextrackers, beleggingsfondsen en individuele aandelen en obligaties.

Attent Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar2002
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, KBC Securities (België), Saxo Bank, VP Bank (Zwitserland)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Maastricht, Lanaken
Nieuws over Attent Vermogensbeheer
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »