Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Attent Vermogensbeheer

Vergelijk Attent Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 150.000   -   Vestigingen:  Maastricht, Lanaken

Over Attent Vermogensbeheer

Attent Vermogensbeheer is actief als vermogensbeheerder sinds 2002 vanuit Maastricht en heeft een vestiging in België in Lanaken. Het houdt zich bezig met vermogensbeheer en richt zich met de dienstverlening op DGA’s, particulieren, stichtingen en pensioen BV’s. Attent hecht veel waarde aan de volgende thema's: onafhankelijkheid, professionaliteit, transparantie en maatschappelijke betrokkenheid.

Attent hanteert een Top-Down en  Long Only Beleggingsstrategie. Op basis van macro-economische indicatoren wordt allereerst een strategische en tactische asset-allocatie gekozen. Vervolgens wordt de regionale en sectorale allocatie bepaald. Tot slot wordt bepaald welke aandelen in de sector het meest interessant c.q. koopwaardig zijn. Attent maakt binnen haar beleggingsbeleid geen gebruik van derivaten en gestructureerde producten. Wel van indextrackers, beleggingsfondsen en individuele aandelen en obligaties.

De beleggingsfilosofie van Attent is erop gericht het rendement te behalen met zo min mogelijk risico waarbij de beheerder continue op zoek is naar de optimale risico-rendementsverhouding. De mandaten binnen de beleggingsprofielen voorzien er dan ook in om volledig liquide te gaan om risico's desgewenst fors te reduceren.

Attent Vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf €150.000. Klanten met een lager vermogen zijn eveneens geaccepteerd indien ze de potentie hebben om door te groeien tot dit bedrag.
Attent Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 98 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Attent Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2002
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, BinckBank, InsingerGilissen Bankiers, KBC Securities (België), VP Bank (Zwitserland)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudStandaard zal er tweemaal per jaar een persoonlijk gesprek met de klant plaatsvinden om de beleggingsportefeuille, de macro economische trends en de wijzigingen binnen de persoonlijke situatie te bespreken. Door deze punten te bespreken kan het zo zijn dat de verdeling van de beleggingsportefeuille of het risicoprofiel gewijzigd dient te worden. Tevens worden de resultaten t.a.v. de gestelde doelstelling geëvalueerd en waar nodig aangepast. De klant krijgt bij elk contact een gedetailleerd overzicht van de portefeuille, de verdeling in asset klasse en een rendementsoverzicht per kwartaal STD en bij een langere looptijd per jaar.
DSI geregistreerdAttent Vermogensbeheer is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Vestiging(en)Maastricht, Lanaken

Medewerkers

Paul Dohmen
Paul Dohmen

Partner

Roger Wynands
Roger Wynands

Partner