Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Attent Vermogensbeheer

Beschrijving
Attent Vermogensbeheer is actief als vermogensbeheerder sinds 2002 en is gevestigd in Maastricht en in Lanaken (België). Attent hecht veel waarde aan de volgende thema's: onafhankelijkheid, professionaliteit, transparantie en maatschappelijke betrokkenheid.

Attent hanteert in de kern een ‘absolute return’ beleggingsstrategie. De beheerder streeft naar een positief beleggingsrendement in alle marktomstandigheden zonder zich te binden aan een benchmark. Om het positieve rendement te realiseren maakt Attent gebruik van beleggingscategorieën aandelen, obligaties, grondstoffen, derivaten, gestructureerde producten, beleggingsfondsen en indextrackers (ETF’s)

De beleggingsfilosofie van Attent is erop gericht het rendement te behalen met zo min mogelijk risico waarbij de beheerder continue op zoek is naar de optimale risico-rendementsverhouding. De mandaten binnen de beleggingsprofielen voorzien er dan ook in om volledig liquide te gaan om risico's desgewenst fors te reduceren.

Attent Vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf €150.000. Klanten met een lager vermogen zijn eveneens geaccepteerd indien ze de potentie hebben om door te groeien tot dit bedrag.
Vergelijk Attent Vermogensbeheer
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2002
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, BinckBank, KBC Securities (België), NIBC, VP Bank (Zwitserland)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudStandaard zal er tweemaal per jaar een persoonlijk gesprek met de klant plaatsvinden om de beleggingsportefeuille, de macro economische trends en de wijzigingen binnen de persoonlijke situatie te bespreken. Door deze punten te bespreken kan het zo zijn dat de verdeling van de beleggingsportefeuille of het risicoprofiel gewijzigd dient te worden. Tevens worden de resultaten t.a.v. de gestelde doelstelling geëvalueerd en waar nodig aangepast. De klant krijgt bij elk contact een gedetailleerd overzicht van de portefeuille, de verdeling in asset klasse en een rendementsoverzicht per kwartaal STD en bij een langere looptijd per jaar.
DSI geregistreerdAttent Vermogensbeheer is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersHet vermogen van de partners is op dezelfde wijze belegd als het vermogen van de cliënten.
Vestiging(en)Maastricht, Lanaken
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen