Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Attent Vermogensbeheer

Vergelijk Attent Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestigingen:  Maastricht, Lanaken

Over Attent Vermogensbeheer

Attent Vermogensbeheer is actief als vermogensbeheerder sinds 2002 vanuit Maastricht en heeft een vestiging in België in Lanaken. Het houdt zich bezig met vermogensbeheer en richt zich met de dienstverlening op DGA’s, particulieren, stichtingen en pensioen BV’s.

Attent hanteert een Top-Down en Long Only Beleggingsstrategie. Op basis van macro-economische indicatoren wordt allereerst een strategische en tactische asset-allocatie gekozen. Vervolgens wordt de regionale en sectorale allocatie bepaald. Tot slot wordt bepaald welke aandelen in de sector het meest interessant c.q. koopwaardig zijn. Attent maakt binnen haar beleggingsbeleid geen gebruik van derivaten en gestructureerde producten. Wel van indextrackers, beleggingsfondsen en individuele aandelen en obligaties.

Attent Vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Attent Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Attent Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen