Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Assetgrip Management

Assetgrip Management
Assetgrip Management is in 2015 opgericht en ontving de AFM vergunning in 2016. Assetgrip biedt naast integraal vermogensbeheer ook family office consultancy en geconsolideerde rapportage als service aan. Assetgrip Management is een handelsnaam van Quant-Capital Asset Management B.V. Assetgrip staat voor overzicht, controle (grip) en rust en verkrijgt dat via structuur en discipline. De structuur is vastgelegd in een Investment Framework en de discipline moet komen van het emotieloos doorlopen van het beleggingsproces. Een door Assetgrip ontwikkelde rapportage moet transparantie brengen.

Na een cliënt profiel analyse waarbij de beheerder de subjectieve beleving van het te accepteren beleggingsrisico voorop stelt, wordt met de cliënt een maatwerk risico/rendement profiel overeengekomen. Naast het gebruik van liquide passieve instrumenten wordt er ook ruimte gereserveerd voor een actieve manager die dagelijkse verhandelbaarheid niet als vertrekpunt van het beleid heeft gesteld.

Assetgrip heeft een aantal overtuigingen waarvan de focus op zaken die je kunt beïnvloeden een hele belangrijke is: dat zijn de genoemde structuur, discipline en de kosten.

Assetgrip biedt haar diensten aan voor substantiële vermogens, al dan niet georganiseerd rondom een Single Family Office.
LET OP! Assetgrip Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2015
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en) Interactive Brokers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Goedenavond,
Helaas is Assetgrip Management onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Assetgrip Management ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Assetgrip Management verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
Doelbeleggen Vanaf €25
Semmie Vanaf €500
NNEK Vanaf €100