Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Asset Enhancement Group

Let op! Asset Enhancement Group is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Asset Enhancement Group uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Asset Enhancement Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder in Den Bosch die in 2004 is gestart. De onderneming beheert zowel het kapitaal van particulieren alsook vermogens binnen een persoonlijke holding, andere rechtspersonen plus een gouden handdruk die in een stamrecht bv is gestort.

Asset Enhancement Vermogensbeheer heeft oog voor de individuele beleggingsdoelstellingen en kiest daarom voor actief beheer. Hierbij belegt het uitsluitend in beursgenoteerde effecten, zoals aandelen, obligaties en dergelijke. Dit gebeurt onder andere op basis van fundamentele en theoretische analyses die externe analisten verzorgen.

Als het gaat om beleggen, stelt Asset Enhancement Vermogensbeheer zich flexibel op zodat het kan inspelen op marktontwikkelingen. Daalt de markt en is ‘short selling’ noodzakelijk om een positief rendement te behalen, dan doet AE Group dat. Het gelooft niet dat alleen langetermijnstrategieën via ‘buy and hold’ het beste resultaat opleveren.
Oprichtingsjaar 2004
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 2 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) ´s-Hertogenbosch

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000
Fintessa Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Index People Vanaf €100.000
Care IS Vermogensbeheer Vanaf €100.000