Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Antaurus

Let op! Antaurus is niet meer actief met de dienstverlening vermogensbeheer. Dit betreft het oude profiel van Antaurus uit de tijd dat men vermogensbeheer als dienstverlening nog aanbood.

De activiteiten van Antaurus Vermogensbeheer zijn overgenomen door Ambassador Vermogensbeheer.
Antaurus streeft naar een zo hoog mogelijk rendement tegen een zo laag mogelijke volatiliteit (risico). Dit met inachtneming van uw persoonlijke en financiële situatie, doelstellingen en wensen. De basis van de portefeuille bestaat uit wereldwijde, beleggingsfondsen, ETF’s, aangevuld met individuele titels. Selectie vindt plaats op basis van fundamentele analyse. Individuele titels moeten voldoen aan een aantal vooraf gedefinieerde selectiecriteria. Daarnaast worden derivaten ingezet om het risico van de portefeuille te verlagen.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 1-5 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Uitgebreide kwartaalrapportage met persoonlijke toelichting, jaarlijks een persoonlijk updategesprek.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

OVG Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Ostrica Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Ortelius Wealth Management Vanaf €250.000